2777
2789
عنوان

کنار خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 17 پست

من خودم بند زدن یاد ندارم ولی کاشت مژه و کراتین مو رو یادگرفتم، دستگاه لیزر هم خریدم،

هنوز کاری ندارم،چون شوهرم نمیذاره، ولی برا دل خودم هنرشو یادگرفتم، کلا دلم میخاد تو جامعه با مردم وقت بگذرونم تا مشکلاتمو فراموش کنم 

راستش منم که باختم زد ناقصم کرد بعد بره راحت ازدواج کنه اونوقت من عین یه جنازه گوشه ی خونم

الهی خدا به قلبت ارامش بگیره...کاش چند تا زندگی داشتیم که اگه یکیش به غصه و افسردگی و‌شکست میگذشت میگفتیم فدا سرمون زندگی بعدی شروع میکنیم از صفر ولی حیف و صد حیف که یکبار بیشتر زندگی نمیکنیم....شما اول تکلیف زندگیتو مشخص کن یا زندگی کن یا جدا شو و نذار حسرت هیچی به دلت بمونه پاشو یکاری یه هنری یه فعالیت و سرگرمی رو استارت بزن ورزش کن دوستای جدید و خوب پیدا کن اونوقت میبینی چقدر باز سرزنده میشی انشالله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستم نقص پیدا کرده عرضه هم ندارم 😔

این حرف رو نزن تو خیلی با عرضه و با استعدادی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍