2777
2789

رفیق اگه تلاش کنی میتونی باشی ...همین الانشم هستی ولی فاب نیستی بلخره فاب بودن یه حرکتی ک ارزشمند باشه باید انجام بدی تا فرق کنی 

گزینه دوم به اون بستگی داره اینجور مسائل یه حس درونی باید در طرف بیدار بشه 

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

رفیق اگه تلاش کنی میتونی باشی ...همین الانشم هستی ولی فاب نیستی بلخره فاب بودن یه حرکتی ک ارزشمند با ...

الان یکم ارتباط داریم ولی ن درحد فاب چطوری صمیمی تر شیم؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان یکم ارتباط داریم ولی ن درحد فاب چطوری صمیمی تر شیم؟؟

از همه چیزش خبر داشته باشی

چیا خوشش میاد از چیا بدش میاد

چی حالشو خوب میکنه چی بد میکنه

ریز به ریز همچیو حتی ساعت چند میخوابه چند بیدار میشه وقت بیکاریش چه ساعتیه خلاصه همچیو

بعد با توجه به اونا حرف بزنی و رفتار کنی

از همه چیزش خبر داشته باشیچیا خوشش میاد از چیا بدش میادچی حالشو خوب میکنه چی بد میکنهریز به ریز همچی ...

اینارو کامل میدونم و بعد مدرسه با وند نفر دیگه پیش همیم ولی به جز این راهی نی؟ک خیلی صمیمی شیم؟

اینارو کامل میدونم و بعد مدرسه با وند نفر دیگه پیش همیم ولی به جز این راهی نی؟ک خیلی صمیمی شیم؟

خب میدونی همچیو تغییر بده 

اینبار بهش بگو با ون نرید اگه موتور باز موتور بیاره

یا اسنپ بگیر برید جایی ک دوس داره

یا بگو هوس فلان چیزو کردم برام میخری 

ببین برای صمیمی شدن باید زمان بیشتری در ارتباط باشید

از صبح ک صبح بخیر میگی باید ارتباط داشته باشی تا وقتی ک میخوابید 

خب میدونی همچیو تغییر بده اینبار بهش بگو با ون نرید اگه موتور باز موتور بیارهیا اسنپ بگیر برید جایی ...

همونطور ک گفتم بعد مدرسه میریم پیش هم 

درطور روز همش داریم چت میکنیم ولی نمیدونم درمورد چی باهاش صحبت کنم!!!

دعوتش کنم برای چند وقت دیگه سینما؟

باهامم بیاد بعدش دوباره همه چی مثل قبل میشه🥲