2777
2789
عنوان

بچه ها کیا اینجوری هستن مثل من

126 بازدید | 20 پست

مثلا تو یه جمعی که هستم یکم نادیده گرفته میشم به جای اینکه سعی کنم خودمو پر رنگ کنم کلا کناره میگیرم و ساکت میشم و حرف نمیزنم 

و اونام که بیان سمتم برای حرف زدن بعدش دیگه نمیتونم باهاشون گرم باشم مگر یادم بره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا رفتارم با بازخورد دیگران متغییره و اصلا دوست ندارم این مدل خودمو یه جمعی اگه همه ساکت و منزوی باشند سمت من نیان نمیرم سمتشون برعکس اگه بیان سمتم بگو بخندی باشند منم مثل اونا میشم یه جمعی بودم همه افسرده ناراحت یهو یکی شنگول به جمع اضافه شد منم یهوی شارژ شدم و شوخیامو شروع کردم بقیه حیرون مونده بودن تو اینجوری بودی پس چرا تا الان ساکت مونده بودی و کلی خوشحال شدن که من پیششونم ولی کاش همیشه شوخ طبع باشم نه با جو و آدما

only God
نازک نارنجی می باشی. تا این که بهت محل نمی دن ناخودآگاه قهر می کنی. منم اینجورم😑

بیشتر این حس میاد سراغم ک اونا تورو از خودشون نمیدونن و اضافی هستی ، پس باید فاصله بگیری ، و اینگونه ناخوداگاه کناره میگیرم 

من کلا رفتارم با بازخورد دیگران متغییره و اصلا دوست ندارم این مدل خودمو یه جمعی اگه همه ساکت و منزوی ...

خوبه اینجوری هستی متاسفانه من با یکم نادیده گرفتن کلا میرم 

دوست داشتم بدونم کیا اینجوری هستن و دلیلش چیه

دلیلش اینه که وقتی پیش اطرافیان هستی و تو رو نادیده میگیرن تو هم از اونا دلت زده میشه 

شاید چون تو اهمیت میدادی بهشون ولی همون اندازه بهت اهمیت داده نمیشه

اگه از جمعی خوشم نیاد آره

من اینجوریم ک تو محل کار هم مثلا بقیه با هم میگن میخندن و من تو جمعشون نیستم دیگه سعی نمیکنم خودمو تو اون جمع جا کنم ، فاصله میگیرم اون موقع 

خوبه اینجوری هستی متاسفانه من با یکم نادیده گرفتن کلا میرم

نمیدونم حس مسکنم خودمون رو خیلی قبول نداربم و عزت نفس پایین خودمو میگم چرا باید رفتار دیگران مهم باشه برامون 

من دوست داشتم هر جور خودم راحتم و هستم باشم نه منتظر شرایطی که دیگران ایجاد میکنن یا رفتار میکنن

only God
نمیدونم حس مسکنم خودمون رو خیلی قبول نداربم و عزت نفس پایین خودمو میگم چرا باید رفتار دیگران مهم باش ...

اره شاید یکی از دلایلش این باشه واقعا 

من اینجوریم ک تو محل کار هم مثلا بقیه با هم میگن میخندن و من تو جمعشون نیستم دیگه سعی نمیکنم خودمو ت ...

تو محل کار سخته اینطوری🤕

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿