2777
2789
عنوان

در رو قفل کردم نزاشتم داداشم بره امتحانشو بده خوب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 109 پست
پس یکسال صبر کن .یکسال و دوسال چیزی نیست .عقبم نمیفتی نترس اصلا

دوسال از عمرم نرم دانشگاه  بخاطر کی و چی؟ خواهر برادرایی که احترام حالیشون نیست ؟ 

مادری که درک نمیکنه فقط مادرا طرفدار بچه کوچیکان انگار من فیل هستم اینجا

بابام که حیونه متادون مصرف میکنه کلن دشمن ماست مرتیکع خیانتکار و بی پول 

😶عججججب🤑

الهی بگردم برات عزیزم 

میدونم تو فشاری حرص میخوری 

ما که مادریم کم میاریم خسته میشیم 

ببین دختر قشنگ اول اینکه پدر مادرت تصمیم گرفتن جدا بشن پس تو در مقابلشون هیچ گناهی نکردی ک بخاطر جدایی اونا بخوای ناراحت بشی فقط شرایطو مدیریت کن  میدونم شرایط سختیه اما خودتو آماده کن 

برای برادرت مثلا بگو فلان تایم برات وقت دارم یاد بدم هرچندهفتمه اگر نیومد ولش کن اصلا باخواهر وبرادرت دهن ب دهن نذار بجاش ب مامانت وبابات بگو امروز فلان شافت تا فلان ساعت گفتم وقت آموزش این درسه 

اگر نیومد داداشت یا بهونه آ ورد آخر شب بهشون بگو 

برای خودت بشین درس بخون مخصوصا تایمی ک مدرسه هستن برای خودت پس انداز داشته باش موزیک آروم بذار تونستی با حرف زدن باخدا خودتو آروم کن 

قطعا اگر تلاش کنی و خودتو نبازی آینده خوب در انتظارته 

فقط صبرکن 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خب اینجا مسعولیتش با کیه؟ پدر و مادر خوب مادر که خونه نیست تازشم ب من گفته غذا درست کن درس یادش ...

خیلی ناراحت شدم ،فشار روانی که روته هرکدوم ازاین نی نی سایتی هایی که از کامنتاشون وحشی گری میباره اگه این فشار روی اونا بود در قفل کردن که سهله معلوم نبود چکارمیکردن،امیدوارم خدا برات یه راهی باز کنه ،واقعا نمیشه کاری کرد 

عزیزم بهترین کارو کردی،اصل روانشناسی همینه که شما انجام دادی،بچه باید قاطعیت شمارو سر حرفی که زدید م ...

اخه سر صبحی برق باز میکنم ی سوال ساده از خواهرم پرسیدم گفتم توام باید بری امتحان بدی خواهرم بی دلیل گفت گمشو 

منم هیچی نگفتم مثلا سه سال ازش بزرگترم 

این خونه ام که بزرگترش پدر مادرم بودم که بی مسعولیت بودن که الان هفت ماه تو پروسه طلاقن و من هفت ماه دارم خونه داری بچه داری میکنم دانشگاه هم بابام نزاشت برم گفت باید از اینا مراقبت کنی 

سال دیگم نمیتونم برم دانشگاه 

😶عججججب🤑

استارتر داره بااعصاب اون دوتا بازی میکنه اون دوتاهم ضد میکنن برعلیهش برمیگردن اعصاب اینو خورد میکنن ...

دیگه ابتدایی ترین کار توی خونه ای که بچه مدرسه ای داره اینه که حداقل موقع امتحان یساعت بشینن درس بخونن اینکه میخاد درست بار بیان و خونه نظم داشته باشه با اعصاب بازی کردنه؟اتفاقا دمش گرم که جای اینکه بره سر خودشو باچیزای دیگه گرم کنه نشسته تواین سن داره مادری میکنه ،قضیه در قفل کردنش هم سرزنش نداره چون یذره اگه درک داشته باشیم میفهمیم چه فشاری روشه 

خدا کمتون کنه مامات بگو اگه میتونه برگرده نزار طلاق بگیرن

مامانم بزور رفته طلاق بگیره بخاطر اینکه بابام معتاده کار نمیکرد وسایل خونه میفروخت  و کتک میزد و حتی اجازه نمیداد گوشی دست بگیریم دست پا مادرم با طناب میبست کتکش میزد حالا تو میگی بهش بگم برگرد؟

😶عججججب🤑

دیگه ابتدایی ترین کار توی خونه ای که بچه مدرسه ای داره اینه که حداقل موقع امتحان یساعت بشینن درس بخو ...

فکر کنم بخاطر فشاری که روشه لحنش رو خواهر برادرش نمیپذیرن ینی یه لحن عصبانی و دستوری توی ارتباطاتش بااونا هست که اونا بدتر لجبازی میکنن باهاش

لایک نکنید .توروخدا 
دیگه ابتدایی ترین کار توی خونه ای که بچه مدرسه ای داره اینه که حداقل موقع امتحان یساعت بشینن درس بخو ...

قربونت برم چقدر خوب گفتی بابا دم دراشو میره روزی صد بهش میدم خرج کنه بازی هاشو میکنه فری فایر کلش و... اما حتی یکساعت درس نمیخونه میگه نمیخوام درس چیه از لج تو نمیخونم 

مامانمم اونور میگه درس یاد پسرم بده میگم نمیخونه میگههه یادش بده بازم حرف خودشو میزنه  

بابامم که تا میاد باید چایش غذاش اماده باشه وگرنه...

😶عججججب🤑

الهی بگردم برات عزیزم میدونم تو فشاری حرص میخوری ما که مادریم کم میاریم خسته میشیم ببین دختر قشنگ او ...

بخدا هفت ماه کمه؟؟ من دارم کلفتی میکنم اینجا 

قید اینده خودمو زدم 

تازشم سال دیگه دانشگاهم نمیرم امسالم که بابام نزاش 

یعنی من ارزو ندارم ؟؟

😶عججججب🤑

خیلی ناراحت شدم ،فشار روانی که روته هرکدوم ازاین نی نی سایتی هایی که از کامنتاشون وحشی گری میباره اگ ...

بیا تاپیک جدیدم 

ساعت ۹ نیم از مدرسه اومد تا ۱ خودش خاهرم خواب بودم ۱ رفتم فیلم ببینم ببین چیکارم کردن 

😶عججججب🤑

الان متاسفانه مادرش هم بار بیشتری به دوشش گذاشته مسئولیت دوتا بچه حرف گوش نکن رو داده به اسی بیچاره ...

بله متاسفانه

البته استارتر نباید خودش این مسئولیت ها را انجام بده تا توقع نداشته باشن و بدونن هرکسی جایگاه خودش را داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...