2777
2789
عنوان

در رو قفل کردم نزاشتم داداشم بره امتحانشو بده خوب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3114 بازدید | 109 پست
حالا اصلا به مشکلت کار ندارمتخم مرغ رو مگه سرخ میکنن

مثل اب دادن ب گوسفند قبل کشتن بوده😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری اعصاب نداشته باشی،خیلی سخته بابات نذاره ادامه تحصیل بدی.

و خاک بر سرمون با این فرهنگ مسخره و زشتمون.هر جای کشورای پیشرفته و با فهم بگی تو کشورما تا آخر عمر موجوداتی به نام پدر و شوهر به خودشون اجازه میدن برای کار و تحصیل و... یه انسان دیگه تصمیم گیری کنن سریع بهت پناهندگی میدن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

اخه تو چی کار به درس خوندنش داری. یعنی فقط خودت مقصری. به مامانت بگو خودت بیا یادش بده مگه من زاییدم؟ مامانت حالا همه کاراش درسته که گوش به فرمانشی؟ بیچار ه خواهر برادرت . اذیت نکن گناه دارن

خوب مادرم زنگ میزنه میگه درس یادشون بده غذا درست کن غذا درست نکنم بابام فحشم میده کتک میزنه تقصیر م ...

مگه من گفتم غذا درست نکن ؟ من گفتم هر کار میکنی غرور این بیچاره ها رو نشکن .خشن بار میان .مخصوصا پسر الان تودوران بلوغه خیلی باید احترامشو نگه داری گناه داره اگه کسی پشتش نباشه حتی ممکنه جلو تو ضد کنه ولی بره یگوشه اشک هاشو هم از تنهایی و بدی ادم ها بریزه

لایک نکنید .توروخدا 

اسی جوگرفته شدیا این چه برخوردی با بچه سرصبحی که امتحان داره

قشنگ خوابوندی تو اب نمک

نکن خواهر من گناه‌داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آخه واسه امتحان قران؟تازه فکر کردی خیلی هم عاقلی نه؟ارامش تو خونه از همه چی مهم تره ،ای کاش زودتر بر ...

اره  واسه امتحان قران 

تا یاد بگیره درسشو بخونه و بدونه باهاش شوخی ندارم 

از کدوم ارامش حرف میزنی کسی که پدر مادرش دارن طلاق میگیرن با ی پدر معتاد دیونه داره زندگی میکنه مگه ارامشی تو  خونه باقی میمونه ها

😶عججججب🤑

خوب مادرم زنگ میزنه میگه درس یادشون بده غذا درست کن غذا درست نکنم بابام فحشم میده کتک میزنه تقصیر م ...

عزیزم حق داری نگرون درس برادرت باشی یه رهگذر که نیس بگیم درسش بهت ربطی نداره برادرته.  ولی اینطوری که بدتر شد