2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از وسایل عمومی استفاده کردن در حد امکان،جزو شعور اجتماعی و فرهنگی یک کشور است..‌

برین مطالعه کنین....

متاسفانه در ایران کم وجود داره....

ما از ماشین شخصی ، خیلی کم استفاده می کنیم،تازه چون سه نفرهستیم در مسیر که داریم می ریم یه دونفرهم سوارمی کنیم صلواتی ....

اوناهم دعای خیرمی کنن.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
😑 خب مثلا هر روز خانوادگی بریم سر کار من؟

نه بابا😂منظورش اینه با وسایل حمل ونقل عمومی رفت وآمد کنید

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

عزیزم مردمو مقصر ندون مشکل از بنزینمونه وگرنه با ماشین رفتن مشکلی نداره تو ترکیه ام خیلییییی زیاد ماشین شخصی استفاده میشه ولی اگه دقت کنی الوده نمیشه چرا چون بنزینش درسته

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
آلودگی هوا بخاطر ۴تا ماشین نیست به خاطر مازوت سوزیهای کارخونه ها و بیت کوینه یه ذره اخبار نگاه کن خب ...

اتفاقا ۷۰ درصد آلودگی ها بخاطر دود ماشین هاست من همین دیروز خوندم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
فرهنگ مردم تو مصرف اب و برق هم بشدت پایینه

با همه بی فرهنگی مردم توی مصرف آب و برق

هدر رفت ۹۰ رصد برق و آب در قسمت صنعتی و کشاورزیه به خاطر زیرساخت های نامناسب و عدم استفاده از انرژی های تجدید پذیر مثل بیشتر دنیا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بله متاسفانهالان هر کس یه ماشین دستشه

چرامتاسفانه؟باید بگی خوشبختانه .ولی مراعات نمیکنن استفاده صحیح نمیکنن البته که خداروشکر ما بوشهر اونقد فرهنگشون بالاست که صبح زود شاغلا همه تو ایستگاه اتوبوس منتظرن صبح زود ماشین شخصی توشهر خیلی کم پیدامیشه