2777
2789
عنوان

با رلم دست تو دست تو محل بودیم

124 بازدید | 15 پست

دوتا از پسرای محل که میشناسمشون مارو دیدن

همش حس بد دارم میگم اگ ما کات کردیم اونا نرن همه جارو پر کنن بگن اره این رل فلانیه

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

اگر انقد محکم نیست رابطتون چرا دست به دست تو محل رفتید ؟

اگر انقد برات مهمه هم چرا دست به دست تو محل ؟ 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم حتما جوگیری بوده

این که نمیدونی 

باید بگم خدا کمکت کنه در آینده 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

نه ینی انقد بیکارن ب همه بگن

خب خودت بهتر میدونی فرهنگ محل زندگیت رو ،الآن خیلی از جاها این مسائل حل شده ولی اکثرا هنوز بد میدونن انشاالله که محله ی شما از نوع اول باشه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
خب خودت بهتر میدونی فرهنگ محل زندگیت رو ،الآن خیلی از جاها این مسائل حل شده ولی اکثرا هنوز بد میدونن ...

دعا کن ابروم نره فقط دیگ از این غلطا نمیکنم

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم