2777
2789
عنوان

صفیه علیخانی کی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 24 پست
ار هکرماش که واقعا بیخوده هیچ تاثیری نداره ولی از همه نظرم زندگیش عالیه شک برانگیزه فقط یه ادم خیلیی ...

با سیاست ک هست مگه نمیبینی

من به این آدما مبگم بدجنس 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ار هکرماش که واقعا بیخوده هیچ تاثیری نداره ولی از همه نظرم زندگیش عالیه شک برانگیزه فقط یه ادم خیلیی ...

ببین اون زمان که من فالو داشتمش چهرشو نشون نمیداد آهنگ به عنوان نمیزاشت بعدکه اتفاقی تو اکسپلور دیدم کلن عوض شده زیاد چادر نمیپوشه چهرشو گذاشته و کلی آهنگ و موزیک تو صفحه اشه یهو به خاطر اینکه پیجش ریزش نکنه عوض شد بعدم اگه چیزایی که راجب محصولاش میکه راست بود دنیا گلستان میشد

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
نمیشناسم ولی لابد چندسال زحمت کشیده تا خریده چرا فکر میکنیم هرکس به چیزی رسیده از راه بد بوده

توی ایران معتقدن هرکی به جایی رسید یا دزده یا ج...ده یاارث باباش.کلا اعتقادی به تلاش و همت ندارن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ببین اون زمان که من فالو داشتمش چهرشو نشون نمیداد آهنگ به عنوان نمیزاشت بعدکه اتفاقی تو اکسپلور دیدم ...

محصولاشو چندتاشو خریدم اصلا اون چیزی که نشون میده نیس شبیه روغن نباتی سفت و زرد و سنگین

ببین اون زمان که من فالو داشتمش چهرشو نشون نمیداد آهنگ به عنوان نمیزاشت بعدکه اتفاقی تو اکسپلور دیدم ...

دقیقا منم از آدمایی ک اینجوری تغییر میکنن بخاطر منافعشون خوشم نمیاد 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

با سیاست ک هست مگه نمیبینیمن به این آدما مبگم بدجنس

غرق پوله میدونی چقدر پوله لباسای روزانه شونه 

شوهرش مرگ بر امریکا میگه بعد گوشیش آیفونه تمام وسایلش خارجیه حتی شیشه شیر بچه هاش 

غرق پوله میدونی چقدر پوله لباسای روزانه شونه شوهرش مرگ بر امریکا میگه بعد گوشیش آیفونه تمام وسایلش خ ...

یکرنگ نیست 

بعد میگفت اسم بچه هامو از قرآن در آوردم 

حالا نمیدونم نویان کجای قرآنه 

من سالها پیش انفالوش کردم. چون به دلم نمیشینه اصلا

دقیقا منم از آدمایی ک اینجوری تغییر میکنن بخاطر منافعشون خوشم نمیاد

من اصلا حس خوبی ازش نمیگیرم حتی تو اکسپلورم نگاش نمیکنم کلن بلاگری شده ظاهر سازی و دروغ و فریب همه شون همینن از بلاگر و املاکی دوری کنید