2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 122 پست
اسی شوهرتو ادم کن البته منم یکی دارماین هرزه رو دک کردی یکی دیگ پیدا کرد چی؟شوهر من دیروز میگ چون تو ...

زمونه بدی داریم زندگی می کنیم گناه ما اینه فقط. شوهر کثافت من کلی رابطه جنسی پولی هم داشت ولی دیر فهمیدم خیلی دیر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی یه روز در نبود دختره برو پیش پدر مادرش چتارو نشون بده بعدم بگو این که شوهر منه غیر این یکی دیگه زنگ زده که شوهر دخترتونه. زگو پس فردا باید باید دنبال دکتر برا سقط و فلانش باشین. بعدم بگو من این سری اومدم پیش خودتون این رابطه ادامه دار شه میرم پیش فک و فامیلاتون و پلیس... اگه عرضه دارین جمش کنین

کسی که دوسش داشتم به عمم که سنشم بالاس درخواست رابطه داده اونم جنسیتوروخدا بگید چیکار کنمبه روش اورد ...

دروغ میگه 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
نه شوهر اسی یکیو پیدا کرده که به زنش بگه مشکلی نیست من شوهرشم همش زیر سر خود شوهر اسی همه کلک ها برا ...

ارع عشقم مردای این زمونه تنوع طلب شدند ولی خب بلانسبت شما و خانمای سایت بعضی از خانما ها هم بی تقصیر نیستند 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

چقدر متاسف شدم برات. حالا شوهر من با ۲۰ سال کوچیکتر از خودشه

ای وای🥲💔

اینقدر عاشقشم که با دروغاش قانع شدم ولی وقتی رفتم باز چت رو خوندم قلبم ترکید و مطمئن شدم منو داره بازی میده

من ها شکست تا من شد🖤

ساده نباش عزیزم.این آدمو پرت کن از زندگیت بیرون.در حق خودت و احساست ظلم میکنی اگه بخوای دوسش داشته ب ...

من اینقدر احمقم که قانع شدم با حرفای دروغش

ولی وقتی باز چت رو خوندم🙂💔

من ها شکست تا من شد🖤

اگر پیامم رو میبینی بچه داری

سعی کن اگرم قرارع بحث و دعوایی باشه بچه رو بزاری خونه مامانت یا خانواده شوهر جلو بچه بحث نکنیا

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
اگر پیامم رو میبینی بچه داریسعی کن اگرم قرارع بحث و دعوایی باشه بچه رو بزاری خونه مامانت یا خانواده ...

درست میگید ولی چه جوری خودمو کنترل کنم، الانشم چون چندین بار تجربه کردم طاقت آوردم و سرش داد و بیداد نزدم هنوز. احتمالا فردا میرم محل کار دختره