سلام بعد از سه سال که فکر میکردم رابطه شون تموم شده بازم چت هاشون رو دیدم. اسم و آدرس دختره رو دارم. نمیدونم چطور تنبیه اش کنم چون برام نقش بازی کرد و گفته بود ازدواج کرده حتی مثلا شوهرش باهام حرف زد تلفنی حالا فهمیدم هنوز مجرده و کلی عکس و چت ازش توی گوشی شوهرم دیدم. تو رو خدا بگید چطور حالشو بگیرم ؟ خیلی دختر دروغگویی هست. حال شوهرم رو هم میخوام اساسی بگیرم ولی به کمک شما نیاز دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی یه روز در نبود دختره برو پیش پدر مادرش چتارو نشون بده بعدم بگو این که شوهر منه غیر این یکی دیگه زنگ زده که شوهر دخترتونه. زگو پس فردا باید باید دنبال دکتر برا سقط و فلانش باشین. بعدم بگو من این سری اومدم پیش خودتون این رابطه ادامه دار شه میرم پیش فک و فامیلاتون و پلیس... اگه عرضه دارین جمش کنین