2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
من سرش فشار ندادم اصلا دو طرف صورتش گرفتم لپش بود

دو طرف صورتش هم سر حساب میشه دیگه ...چ فشاری دادی ک اینجوری بچه شک بهش وارد شده 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترسونش بابا خودش به اندازه کافی ناراحتهیچ بچه ایی این مدلی مغزش تحت تاثیر قرار نمیگیره

چیو نترسونه دیگه باید بچه چی بشه که به خودش بیاد!!!!

چرا اتفاقا شوک بدی بهش وارد شده بچه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگه از نظر شما نگیره اگه یکم.مطالعه و تحقیق داشتی میفهمیدی ک تمام مشکلات بزرگسالی از تروما های کودکی ...

به خدا لازم نیست سرصبحی حال اسی وخرابترکنی

هیچ بچه ایی با یه بار کتک خوردن بدبخت نمیشه

اونم بچه های الان که پرازامکانات و محبتن یه بار دعوا شدنشون فقط باعث میشه تربیت بشن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

احتمالا انقد مادرهای الان لی لی به لا لای بچه ها میذارن که بچه با یه تشر نفسش بند میره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دو طرف صورتش هم سر حساب میشه دیگه ...چ فشاری دادی ک اینجوری بچه شک بهش وارد شده

ناخواسته بود اصلا فکر نمی‌کردم همچین بشه 😭😭😭

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

دردش اومده چه ربط به لوسی دارهواقعا چطور می تونید تنبیه فیزیکی رو تائید کنید

بابا اسی الان خودش داغون شماها نمیخواد بیاین واقع گرایی هاتون بریزید تو تاپیک

احتمالا انقد مادرهای الان لی لی به لا لای بچه ها میذارن که بچه با یه تشر نفسش بند میره

اصلا خودم موندم من ک کاری نکردم فقط لپش با دست فشار دادم بخدا الآنم ترس مونده تو جونم

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

به خدا لازم نیست سرصبحی حال اسی وخرابترکنیهیچ بچه ایی با یه بار کتک خوردن بدبخت نمیشهاونم بچه های ال ...

شما چقدر تو فرهنگ عقب هستین ک بچه هاتون در حدی عذاب میدین از حال برن بعدم میگین هیچی نمیشه...فقر فرهنگی دقیقا همینه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیو نترسونه دیگه باید بچه چی بشه که به خودش بیاد!!!!چرا اتفاقا شوک بدی بهش وارد شده بچه

بعضی بچه ها گریه میکنن این مدلی میشن یه فوت کنی تو صورتش نفسش برمیگرده