2777
2789
عنوان

امروز امتحان دارم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست
عزیزم اثر قهوه انقد موندگار نیست ک تلقین نکن۳.۴لیوان پشت قهوه باید اب میخوردی وقتی تحملشو نداری

من معدم حساسه عزیزم بعد گفتم که مسموم بودم قهوه هم خوردم بدتر شدم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم قهوه در این حد وحشتناک نیستبه خاطر استرسته

من مسموم بودم قهوه خوردم برا همین حالمو خراب کرد رفتم امتحان دادم ازونجا رفتم درمانگاه دکتر گف به خاطر مسمومیت که حالت بد شدهبا قهوه چون معدم در حالت نرمال حساسع فکر کن مسموم هم بودم بعد شبم خوب نخابیدم استرس امتحانم بود حالم داغون بود

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
من مسموم بودم قهوه خوردم برا همین حالمو خراب کرد رفتم امتحان دادم ازونجا رفتم درمانگاه دکتر گف به خا ...

اره گفتم درکل قهوه دراین حد هم نیست 

ولی خب خودتم حالت بد بوده طبیعی بوده که با قهوه بدتر شی