2777
2789
عنوان

گفتن آرزو به گربه واقعیته

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا چی اشغال مرغ بده. اونم یه موجود زندس که خیلیم بی ازاره

چون ازنظرمنوشمااشغال مرغه ازنظراون حیوون چه سینه ورون مرغ بندازی چه پوستشویک جوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به گربت بگو منم دعا کنه

فعلاتواین وضعیت کنار من خابیده  بیدارشد میگم😍

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

اسی دیوونه ای ؟ مرغ به این گرونی !!! 

من دیروز از مرغ فروشی رفتم آشغالاشو گرفتم ۸ تومن به خدا مغازه داره وزنشون کرد !!! 

آوردم تو حیاط براشون دو تا بچه ی ناز و کوچولو تو حیاط مونه هوا که سرده هی می چسبن به هم 

صبح هم یه کم خامه گذاشتم براشون 

شیر هم دوست دارن 

اسی دیوونه ای ؟ مرغ به این گرونی !!! من دیروز از مرغ فروشی رفتم آشغالاشو گرفتم ۸ تومن به خدا مغازه د ...

عزیرم پس همین کارو میکنم منم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

فعلاتواین وضعیت کنار من خابیده بیدارشد میگم😍

ای ننه🐱🐱🐱🐱

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

گربه ی تو حیاط تونه اوردی داخل خونه ؟ یا طرح ش اونجوریه؟ نازه خیلیییییی

ی بچه گربه بوده مریض بود ی چشمشم داشت کور میشد ما اوردیمش بردیم دکتر چشمشو خوب کردیم واکسنشم زدیم هرماه هم واکس میزنه حمومشم میدیم الان شده گربه خونگی خیلی خوبه 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

آره اسی جان خیلی در این مورد تعریف شنیدم.  تو نی نی سایت هم در این رابطه تاپیک زیاده.   می گن گربه رو پناه بدی یُمنش هم خیلی خوبه.   دعا و نفرینش هم گیراست.   و می گن وجودش تو خونه برکت می آره.    حتی خوندم اگه گربه داشته باشی و قرار باشه بلائی سر خانواده بیاد اون گربه بلا رو می گیره