2777
2789
عنوان

کسی اینجا به بچش شربت امگا سه میده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 78 پست
زیاده حتی چن ماه کوچیکتر خیلی روون حرف میزنن هر چقد بگیم مقایسه اشتباهه ولی خب بالاخره کور ک نیستم

چیکار به بقیه داری؟؟منم کلی فامیل هستن دورم که بچشون روون حرف میزنه،ناراحت میشم برا پسرم ولی خب یه مشکلی این وسط هست،به جای ناراحتی باید مشکل رو برطرف کرد،من پسرم خییییلی تلویزیون نگاه میکرد،الان دیگه تلویزیون نمیزارم براش،گوشی خییییلی کم بهش میدم و این هفته وقت گرفتم ببرمش گفتاردرمانی،دکتر هم زیاد بردمش که بفهمن مشکلش چیه،حتی تشخیص اشتباه داد دکتر و گفت تشنج پنهان داره چند ماه الکی دارو دادمش،دوباره گفتن بیش فعاله ولی بچم اینقدر طبیعیه و همه چیش اوکی هست من میگم اثرات اون همه تلویزیون دیدنه،کاری به هیچکس نداشته باش و فقط دنبال درمان بچت باش

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار به بقیه داری؟؟منم کلی فامیل هستن دورم که بچشون روون حرف میزنه،ناراحت میشم برا پسرم ولی خب یه م ...

من اوایل تلویزیون میذاشتم ببینه 

دیگه بعد ۱۸ماهگی الان هم میذارم اما در حد روزی ی ساعت ن زیاد 

کار مادر فقط نگرانیه

من اوایل تلویزیون میذاشتم ببینه دیگه بعد ۱۸ماهگی الان هم میذارم اما در حد روزی ی ساعت ن زیاد کار ماد ...

اره،از لحظه ای که مادر میشی تماما نگران بچتی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اسی افرین که به فکر بچه اتی خیلی این مامانایی که توجیح نمیکنن  و درمان شروع میکنن دوست دارم

برای شربت  وسط غذا بهش بده همون اخرای خوردن در حالی که دهنش پره و تقریبا میخواد قورت بده بریز تو دهنش سریع ی قاشق غذای دیگه بده. مثلا سوپ

راه دوم اینه که دارو تقسیم کنی بریز تو سرنگ هر بار ی ذره بریز گوشه لپش

ی قاشق بزار تو یخچال  خنک بشه. فریزر نزاریا  تو یخچال

بعد شربت بریز داخلش بریز ته گلوش و تازمانی قورت نداده قاشق بیرون نیار. اصلا از رو زبونش برش ندار.  قاشقت استیل و کوچیک باشه

همتا اسم خـودمه♥
اسی افرین که به فکر بچه اتی خیلی این مامانایی که توجیح نمیکنن و درمان شروع میکنن دوست دارمبرای شربت ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت 

با قاشق سخته,دندوناشو میزاره رو هم فشار میده 

ولی وسط غذا امتحان کنم،خیلی تیزه،بو ببره می‌خوام بهش دارو بدم میزنه به کولی بازی و فرار و گریه،گفتم اگه بتونم قاطی چیزی کنم خوبه،ویتامین ب۱۲ رو میریختم تو شیر راحت میخورد

از طرفی من ب بچه میگفتم مثلا توپ رو بیار پتوجه نمیشد چی میگم و من از این بابت وحشت داشتم

الان خوبه؟؟؟من از وقتی تلویزیون رو ازش گرفتم خییییلی خوب شد،قبلش اصلا چیزی نمیفهمید،الان خییییلی خوب شده ولی همچنان حرف نمیزنه

حالا حرف نمیزنه منظورتو متوجه میشه منظورشو میتونه برسونه؟

من منظورش را خیلی وقتها میفهمم ولی اون نه

بعضی وقتها واسه من لجبازی میکنه، به حرف کس دیگه گوش میده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اره موز رو شنیدم،خیلی وقته نمیدمش،ولی توجه نکرده بودم به خاطر پتاسیمش میگن میگن تخم کبوتر بده،بدیش ا ...

خب خداروشکر همینام خیییلی خوبه پس میتونه حرف بزنه

ببین نمیخام برا دلخوشی بگم ولی نوه خاله بابام چهارسالگی حرف زد

الانم عادیه

خیلیلا اینطورن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چون حالت روغنیه بدش میاد،یعنی دماغشو بگیرم نمیتونه تف کنه؟؟😆اه،دلمم میسوزه براش ولی می‌خوام حتما بد ...

منم پسرم ۳سالشه زیاد حرف نمیزنه امگا۳هم دادم آنچنان تاثیری نداشت براش 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
دوقلو بودن هم عالمی داره ها،خوشیحالت دو تا دختر داری،من خیلی دوست دارم یه دختر دیگه داشته باشم

عاره خواهرها برای هم مثل مادر میمونن انشالله بوقتش نصیب کوچولوی شما هم میشه

نظرشمام محترمه

خب خداروشکر همینام خیییلی خوبه پس میتونه حرف بزنهببین نمیخام برا دلخوشی بگم ولی نوه خاله بابام چهارس ...

اره خیلی شنیدم که فلان بچه تا چار سالگی حرف نزده ولی خب نگرانم و نمیتونستم صبر کنم ببینم خودش به حرف میاد یا نه