2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 77 پست
به به چه مادرشوهری،راست میگفت شوهرت دیگه زنش بودی حلالش بودی به کسی ربطی نداشت عزیزم عروسی فقط واسه ...

من و مامانم داشتیم سکته میکردیم

سقط ک کردم شوهرم عصرا کمپوت و آبمیوه میگرفت میاورد برام من رو تخت دراز کشیده بودم انگار عمل قلب باز کرده بودم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به به چه مادرشوهری،راست میگفت شوهرت دیگه زنش بودی حلالش بودی به کسی ربطی نداشت عزیزم عروسی فقط واسه ...

ولی آبجی یه چیزی بهت بگم ..

خداروشکر ک بهم تهمت نزدن چون خیلی خانواده ی شکاکی هستن چون زود هم باردار شدم و زود متوجه شدیم 

بعضی موقع فکر میکنم اگه شوهرم میزد زیر همه چیز خیلی بد میشد برام داغون میشدم 

دیگه بی سر و صدا سقطش کردیم فقط مادرشوهرم و خواهرای شوهرم و مامانم میدونستن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی آبجی یه چیزی بهت بگم ..

خداروشکر ک بهم تهمت نزدن چون خیلی خانواده ی شکاکی هستن چون زود هم باردار شدم و زود متوجه شدیم 

بعضی موقع فکر میکنم اگه شوهرم میزد زیر همه چیز خیلی بد میشد برام داغون میشدم 

دیگه بی سر و صدا سقطش کردیم فقط مادرشوهرم و خواهرای شوهرم و مامانم میدونستن 

من و مامانم داشتیم سکته میکردیمسقط ک کردم شوهرم عصرا کمپوت و آبمیوه میگرفت میاورد برام من رو تخت درا ...

اخیی خیلی عاشق بود پس

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ولی آبجی یه چیزی بهت بگم ..خداروشکر ک بهم تهمت نزدن چون خیلی خانواده ی شکاکی هستن چون زود هم باردار ...

خب خداروشکر که تهمت نزدن 

من و مامانم داشتیم سکته میکردیمسقط ک کردم شوهرم عصرا کمپوت و آبمیوه میگرفت میاورد برام من رو تخت درا ...

ولی خدایی خیلی زود ازدواج کردین ودست به کار شدین 

ولی خدایی خیلی زود ازدواج کردین ودست به کار شدین 

بله با این تفاوت که من نداختم الان دخترم 22 سالشهشما چی بچه دارین؟ اون زمان من 19 سالم بود

اوووووه عزیزمممممم😍😍😍 خدا حفظش کنه ❣️ 

آره یه پسر دارم یک سالشه 

بعد زود عروسی کردین؟ شوهرت چی میگفت؟؟

اوووووه عزیزمممممم😍😍😍 خدا حفظش کنه ❣️ آره یه پسر دارم یک سالشه بعد زود عروسی کردین؟ شوهرت چی میگف ...

بله عروسی که کردم یک ماهم بود خودم خبر نداشتم هیچی شوهرم با دفاع نکردنش از من در مقابل خانوادش خیلی اذیت شدم. اما الان خدارو صد هزار مرتبه شکر با داشتن بچه هام یه طوری زندگی رو میگذرونم دخترم عروسی کرده خدارو شکر خانواده دامادم خوبن

فدای شما. انشاالله شما هم برای همیشه زندگی سر شار از عشق وآرامش داشته باشی💚😍🌺🙏

خیلی ممنون عزیز دلم 😍😍 همچنین ... خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون امیدوارم همیشه حال دل خودت و بچه هات خوب باشه 🥰🥰💋