2777
2789
عنوان

میخواد ادم‌ اجیر کنه شوهرمو باماشینش بفرسته هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 83 پست
دوستش وکیل هست گفته حرفت میرسه طبق مدرکی ک داری ..اما خب وقتی ارزش داره ک بادل خوش باشه ن اینکه دادگ ...

مشکل همین‌جاست چون می خواهید داخل خانواده هل کنید و این باعث کدورت میشه و باعث قضاوت و دخالت خانواده هم میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستش وکیل هست گفته حرفت میرسه طبق مدرکی ک داری ..اما خب وقتی ارزش داره ک بادل خوش باشه ن اینکه دادگ ...

عذر میخوام ولی مگه فامیل کیه که بخاطر پولی که با خون دل به دست اومده از دست بدین ؟ اون خودش همچین پولی به شما حاضره بده که شما بالا بکشین مگه؟

اون حسادت رفیق بود جسارتا 🗿

من کاری ب اون آهنگ ندارم

رفاقتای امروزی به درد نخور شده و ایشون چون گفتن داییشون اینکارو کرده منظورم این بود آدم از خودی میخوره حالا حسادت ک جای خود داره😉

متاهل🧸

خوب شوهرت حق داره به دادگاه بکشه چرا باید حقش ضایع بشه

این ادمی ک من میشناسم انقدر پول پرست هست ک پدربزرگم اپارتمان خریده زده به نام مادربزرگم اومده به پدربزرگم ک میشع باباش گفته بادعوا ک اپارتمان زدی به نام مامان ک فردا روزی مردی بده به دختراش همشو   چون پدربزرگم مریض و ..... اخه من نباید بترسم بااین ادم درگیر بشیم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
من کاری ب اون آهنگ ندارمرفاقتای امروزی به درد نخور شده و ایشون چون گفتن داییشون اینکارو کرده منظورم ...

بهرحال کلمه مناسب نبود چون رفاقت خطری نداره این که شما می فرمایید از نارفیقیه رفقاس نه رفاقتشون 🌝

دایی خودم با دختراش چند سال پیش واسه خواهرم طلسم سیاه گرفتن خواهرم غرق شد

وای خدای من جدی میگی؟!

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

شوهرت راست میگه اگر الان بخاطر همین تهدید می تونی راحت شکایت کنی

سریع گوشیمو برداشتم ک صداشو ظبط کنم زنش فهمید بهش کشوندش بیرون بهش گفت ..اخرش گفت من اعصاب ندارم به شوهرت خبرکشی نکنی ..منم به شوهرم گفتم راستش 

رو اعصابش بودم ک ولش کن بیخیالش شو گفت بگو چی گفته کسی جراترسیدی واینا منم گفتم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
بهرحال کلمه مناسب نبود چون رفاقت خطری نداره این که شما می فرمایید از نارفیقیه رفقاس نه رفاقتشون 🌝

ساعت ۵ونیم صبح اصلا حوصله ندارم مفهوم یسری چیزا رو برات واضح توضیح بدم روزت بخیر

متاهل🧸

اونکه حرف مفت زد ..من از صحبتاش فهمیدم ک ادم صحبت نیست و باید کار رو به دادگاه بکشیم و ازعواقبش نگرا ...

کسی که بخواد آدم بکشه جار نمیزنه که همه بفهمن توام باید حرف میزدی میگفتی دایی ازاین به بعد خارتو پای شوهرم بره میرم ازت شکایت میکنم چون فقط وفقط به تو شک دارم چون خودت قصدجون همسرم داری نه هیچ کس دیگه

مشکل همین‌جاست چون می خواهید داخل خانواده هل کنید و این باعث کدورت میشه و باعث قضاوت و دخالت خانواده ...

نه هیچکس حرفی نمیزنه همین امشبم حتی همه سکوت بودن ..فقط اون میگفت بری شکایت کنی ضایع میشی بقیه گفتن خب اگ خیالت راحته چرا انقدر حرص میخوری ..نمیدونم واقعا چیکار کنم من این وسط میترسم خون بپا بشه اخه زمین افتاده توحاشیه ۴میلیاردقیمتش هست اما تو خرابی ۳۰۰ میلیون

اگ یبار دیگ گفت و تعدید کرد

بگو ماهم ب دادگاه بگیم. یا نگیم. تهدیدمون کردی

مویی از سرمون کم بشه تنها مظنون تویی

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
نه هیچکس حرفی نمیزنه همین امشبم حتی همه سکوت بودن ..فقط اون میگفت بری شکایت کنی ضایع میشی بقیه گفتن ...

ولی من جای شوهرت بودم تا تهش میرفتم 

پول مفت نبوده، پول عمر شما بوده ک ب سختی جمع کردین، اونیم ک تهدید میکنه میدونه دستش جایی بند نیست مترسه زر میزنه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
ساعت ۵ونیم صبح اصلا حوصله ندارم مفهوم یسری چیزا رو برات واضح توضیح بدم روزت بخیر

باشه حالا حرص نخور 😐

اشتباه گفتی یا نگفتی دلیل نمیشه اینقد بد برخورد کنی :/ 

خیلی بی ادبانه صحبت میکنی 

به درک اصن تو درست میگی بیا کاپ قهرمانی برای تو دکترای ادبیاتِ معکوس 😐