2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم یه خیال راحت میخاد فقط ازبابت شوهرم. چون میدونم چقدر هرز و چشم چرونه و پشت سرم خیانت میکنه هیچوق ...

متاسفانه الان بیشتر مردا همین شدن 🥺

یه روزی میرسه، حال منم خوب باشه 💫
متاسفانه الان بیشتر مردا همین شدن 🥺

دوس دارم برم سرکار اما فقط بخاطراینکه بهش اعتمادندارم نمیتونم برم. کارش جوریه ک گردشیه یه روزایی روزاخونس شبا سرکاره. همین باعث شده خونه نشین شم. باخاهرم رابطمو قط کردم . خاهرمم بهم خیانت کرد. شوهرهرزم بهش نزدیک شد و اون بهش اجازه داد بااینکه گفته بودم شوهرم چقدرهرزه. وخبرداش. ازفامیل بریدم چون هرجا باهش میرفتم چشم خانمارو درمیاورد. یه پیاده روی و خرید نمیتونم باهش برم ازبس چشم چرونه. ایکاش سنم بالانبود ایکاش زندگی دومم نبود. فقط میتونم بگم خداروشکر بچه ای ندارم.

دیگه بااین سن بالا و زندگی دوم چه جداشدنی.

هرچی . سنت بالا باشه . ازدواج دومتم باشه . مگه آدم چند سال زندگی می‌کنه . میخوای تا وقتی بمیری تو همین وضعیت باشی ؟ حداقل جدا بشی تو تنهایی آرامش داری 

هرچی . سنت بالا باشه . ازدواج دومتم باشه . مگه آدم چند سال زندگی می‌کنه . میخوای تا وقتی بمیری تو هم ...

من ازسرتنهایی و فراراز خانه پدرم بااین ازدواج کردم اگه یه خونه براخودم داشتم آره. دیگه بااین سن کجابرم سرکار. ایکاش ازاول انتخابش نمیکردم.همه چیز قسمت نیس بعضی وقتا قسمت ، انتخابمونه.