2777
2789
عنوان

قند خون دو ساعت بعد پرتغال خوردن

45 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان 

من امروز چند تا بیسکوییت بدون قند و یه پرتغال خوردم رفتم بازار اونجا با دستگاه قند خونگی ،همرو قند خونشونو میگرفتن واسه منو گرفت ۱۸۷ نشون داد گفت خیلی بالاست برو راه برو یه ربع بعد بیا 

دوباره رفتم شد ۱۱۸ بعد رفتم اش خوردم با نون بربری رفتم خونه دوباره گرفتم ۱۰۹ شده بود 

ضمنا من دو سال پیش ازمایش قند خونه نشتا و سه ماهه داده بودم نرمال بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ۱۸۰خیلی نجومیه که

پرتقال تنها خودش قندخون رو حدود ۲۰واحدافزایش میده بیسکوییت بدون قند بستگی داره چ بیسکوییتی بعضیا بیخود زده بدون قند درضمن اون بدون قندهم قند افزوده نداره وگرنه کربوهیدراتش تو بدنت تبدیل به قند شدع 

بیسکوییت بدون قند منبع کربوهیدراته 

وپرتقال هم قندش اسپایک میدع

همچین خوراکیایی باید درکنار تخم مرغ اووکادو یامغزیجات وماست پروتئینی خورده بشن که جهش قندخون ندن 

درحالت عادی قند خون حول وحوش ۱۰۰ در روز شما ۸۰واحد افزایش قندداشتی بسته به چیزایی ک خوردی طبیعیه البته عصبی یا استرس وهیجان تاثیر زیاد داره

پرتقال تنها خودش قندخون رو حدود ۲۰واحدافزایش میده بیسکوییت بدون قند بستگی داره چ بیسکوییتی بعضیا بیخ ...

پیاده روی کروه بودم ،و اینکه بعد یه ربع ۶۰ واحد اومد پایین قندم 

بعدشم کلی آش و نون خوردم ولی بعد نیم ساعت دوباره گرفنم ۱۰۹

نمیدونم خیلی ترسیدم حالم خوب نیست تپش قلب گرفتم

پیاده روی کروه بودم ،و اینکه بعد یه ربع ۶۰ واحد اومد پایین قندم بعدشم کلی آش و نون خوردم ولی بعد نیم ...

اصلا شاید اشتباه نشون داده اعتمادی ب دستگاهای خونگی نیس ازمایشگاهی فقط مطمئن