2777
2789
عنوان

گربه ها دارن ناله میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 132 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر تلقینتههیچ موجودی انرژیش منفی نیست همه مخلوقات خدان

اخه از هیچ حیوونی جز گربه سیاه انرژی بد نمی‌گیرم همش هم بد نگاه میکنن 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من هر جا گربه سیاه ببینم دیگه بسم الله و اعوذ بالله آیت الکرسی از دهنم نمیوفته😂😂 از بس اتفاقای عجی ...

ن من دوسشون دارم. برا منم زیاد بوده ما پشت خونمون باغه ی شب انقد سرصدا بود پنجره باز کردم دیدم ی گربه سیاهه ساعت چند دوشب. با خنده خیلی ریلکس گفتم اخه تو ک واقعا گربه نیستی و همونجا گربه نیست شد😐

تعریف کن لطفااااا

گفتن تعریفش نکنم 😐منم هر بار تعریفش میکنم😂

یه شب خاطراتمو داشتم مینوشتم صدای افتادن چیزی اومد همه جای اتاقو نگا کردم دیدم هیچی نیس گفتم توهم زدم چراغو خاموش کردم اومدم بخوابم دیدم صدای موج رادیو میاد انگار کلی آدم دارن باهم حرف میزنن بعد یه سگ پارس کرد یهو دم گوشم صدای خرناس اومد بدنمم قفل بود فقط چشامو میتونستم حرکت بدم چشامو باز کردم دیدم دود گرفته یهو دوده کم شد اسمشو نبر با چشایه سیاه میخی رنگ پوستشم زرد بود انگار خاکستر زغال قاطیش کرده بودن همونجور با خنده به صورتم نزدیک میشد

از ترس زبونم بند اومده بود خواهرمم اونور رو تختش خواب بود انقد تتو دلم بسم الله گفتم نرفت که نرفت یهو بدنم آزاد شد محو شد از ترس زهره ترک شده بودم آبجیمم بیدار کردم رفتیم تو حال 😂😂😂این دومین اتفاق بود 

دعای ناد علی دانلود کن گوش بده

ی بار حامله بودم داشتم بلند ایت الکرسی مبخوندم یهو ی چیزای با صدای بلند از رو کمد افتاد پشمام ریخت یعنی در لحظه خفه شدم خودمو زیر پتو قایم کردم صبح نگاه کردم هیچی نبود تنها بودم الانم جز بسم الله چیز دیگه میترسم بگم😂

ن من دوسشون دارم. برا منم زیاد بوده ما پشت خونمون باغه ی شب انقد سرصدا بود پنجره باز کردم دیدم ی گرب ...

بسم الله الرحمن رحیم خدایا خودمو و دخترم میسپارم ب خودت 😂💫

گفتن تعریفش نکنم 😐منم هر بار تعریفش میکنم😂یه شب خاطراتمو داشتم مینوشتم صدای افتادن چیزی اومد همه ج ...

ریدم به خودم...

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

چیکار دارن ب من اخه پشت بوم همیشه صدای ی گله کربه میاد ک رد میشن همش میگم گربه اس ولش کن اخه تو حیاط ...

خونتون ویلاییه؟

نمیدونم شاید اسمشو نبر عاشق داری

برا من عاشق بود 😑🗿

گفتن تعریفش نکنم 😐منم هر بار تعریفش میکنم😂یه شب خاطراتمو داشتم مینوشتم صدای افتادن چیزی اومد همه ج ...

پشمام این اتفاق واسه منم افتاده فقط دودشو دیدم واقعی اش رو ن همیشه این صدا ها رو میشنوم حالا من چجوری برم دستشویی 🫠