2777
2789
عنوان

اکسم پیام نمیدههه😭

69 بازدید | 6 پست

همیشه گاها میومد یه سر بهم میزد یه پیام بهم میداد ولی الان نه همش فکر میکنم که دورشو پر دختر فرا گرفته منو فراموش کرده ولی دوباره خودمو گول میزنم میگم نه اینطور نیست درحالی که دقیقا همینطوره

دلم براش تنگ شده

یه ماه پیش خودم بهش پیام دادم خیلی سرد برخورد کرد حالا من چیکار کنم بازم برم بهش پیام بدم یا ن؟ عشق بجه بازی نیست کهه چندین سال باهم بودین وابستش شدم الانم نسخشم

کاربری دست چندنفره🤍🦋

اکس اسمش روشه...اکسه...اکس!

بیخیال بابا مثبت فکر کن شاید مرده که پیام نمیده

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چطور آنلاین میشهه اگه مرده😂😔

میرم یک گفت و گویی با عزرائیل داشته باشم احتمالا اشتباهی پیش اومده...اکس لاشیت توی قبر هم گوشیشو ول نمیکنه...الان بررسی میکنم ببخشید احتمالا خطایی به وجود اومده

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

میرم یک گفت و گویی با عزرائیل داشته باشم احتمالا اشتباهی پیش اومده...اکس لاشیت توی قبر هم گوشیشو ول ...

واییییی خداااا حالم گرفته بود الان از خنده دلم درد گرفت دمت گرمممم مشتی هستی و پرطرفدار🤣🙌🏻

کاربری دست چندنفره🤍🦋
واییییی خداااا حالم گرفته بود الان از خنده دلم درد گرفت دمت گرمممم مشتی هستی و پرطرفدار🤣🙌🏻

داداشمی😂🤍