2777
2789
من این ویژگیا رو همشو دارم😂ولی هیچی جذب نمیکنم چرا؟

رو عزت نفست کار کن بخدا من وقتی حس خوبی به خودم ندارم شده شیش ماهم یه خاستگار نداشتم ولی حس خوبی به خودم داشتم تو روز سه نفر خاستگار داشتم بخدا اصلااا خیلی جالبه

رو عزت نفست کار کن بخدا من وقتی حس خوبی به خودم ندارم شده شیش ماهم یه خاستگار نداشتم ولی حس خوبی به ...

ببین مثلا من از اینایی که گفتی هردو رو دارم خب حتی تیپم اما واقعا هیچی به هیچی

به خصوص تو جذب دوست خیلی ضعیف عمل میکنم همه اولش جذبم میشن بعد بدون این که من حرکتی کنم انگار پشیمون میشن البته من اهل دوست پسر نیستم ولی خب دوست دارم پیشنهاد ازدواجم ازجانب پسر باشه نه مادرو خواهرو زنداییش

جدی سه تا تو یه روز امار بالاییه ها😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین مثلا من از اینایی که گفتی هردو رو دارم خب حتی تیپم اما واقعا هیچی به هیچیبه خصوص تو جذب دوست خی ...

خب همین دیگه بخاطر انرژیته باید انرژیت بره بالا اگه انرژیت ب ه بالا که رو اعتماد به نفست باید کار کنی طرف اصلا دلش نمیاد ولت کنه با هر رفتاری میمونه 

حس ارزشمندی و عزت نفس همه چیه همههه چی

منم دوس دارم پیشنهاد از خود طرف بگیرم ولی بیشتر خانوادشن بخاطر اینه که انرژی لایتمون بالاس

خب همین دیگه بخاطر انرژیته باید انرژیت بره بالا اگه انرژیت ب ه بالا که رو اعتماد به نفست باید کار کن ...

پس از این به بعد دارک میشم نظرت؟

😂میگم فردا میزم یه چند کیلو زغال میخرم بزنم به صورتم واسه توام بگیرم؟

۲۰ساله نمیتونه باشه😂😂چون من خودم کم سن نیستمنه نگید اینجور کجا شانستون بده اخهپیداش میکنید ایشالا ...

الان دپرسم و حالمو دوسدارم وگرنه خاطراتمو براتون میگفتم تا صب میخندیدی بمن بعد میفهمیدی ک من شانس ندارم...خیال کردم سنتون ۱۸اینا باشه

پرورده کوردم..https://daigo.ir/secret/2840505080

الان دپرسم و حالمو دوسدارم وگرنه خاطراتمو براتون میگفتم تا صب میخندیدی بمن بعد میفهمیدی ک من شانس ند ...

عه الان خوبین؟حالتون خوبه؟

نه به خدا ازبس انرژی منفی میدین اینجوریه وگرنه مطمئنم بدشانس نیستین

نه من از۱۸سالگیم خیلی وقته میگذره😅

عه الان خوبین؟حالتون خوبه؟نه به خدا ازبس انرژی منفی میدین اینجوریه وگرنه مطمئنم بدشانس نیستیننه من ا ...

خوبم ممنون والا زیادیم میکم چون ب چشم خودم دیدم شانسمو ولی مشکلی ندارم بذار بکار خودش ادامه بده🤷‍♂️نمیدونم چون زیاد ادم سرحالی هستین شاید بخاطر اون بود خیال کردم سنتون کمه

خوبم ممنون والا زیادیم میکم چون ب چشم خودم دیدم شانسمو ولی مشکلی ندارم بذار بکار خودش ادامه بده🤷‍♂️ ...

باورکن منم خیلی ادم بد شانسی بودم اما از زمانی که دست برداشتم از گفتن این جمله و تلقین به خودم نمیگم خوش شانس شدم ولی دیگه مثل قبل بدشانسی نمیارم شمام تمرین کن که دیگه نگید

سرحال!نه بابا شوخم بیشتر😂اخه ببینید کلا زندگی سخته وضع روحی روانی همه بهم ریخته اگه امثال منم بخوان با تیکه پروندن و دلخور کردن بقیه حرف بزنن که میشه قوز بالا قوز

برای همین شوخی سعی میکنم با کاربرا بکنم که حال دلشون بهتر بشه

این بار برید و هرجور شده پیداش کنید😊

باورکن منم خیلی ادم بد شانسی بودم اما از زمانی که دست برداشتم از گفتن این جمله و تلقین به خودم نمیگم ...

خوبه خداروشکر...دیشب با اولین کامنت وایب خوبی گرفتم انرژی تون خوبع ایشالا ک همیشه لبتون خندون باشه..

من موقع اربیعین بود تو صف بودم من نفر آخر صف بودن گفام غذا زیاده بابا زشتع موندم سر صف تا نوبت من شد گفت تموم شد 🙄🙄حالا چی بود قورمه آخ اخ نگو چقدر دلم خاست😂گفتم اشکالی نداره آقاهه گفت چ پسری خوبی میشه ی کمک بکنی گفتم چشم حتما گفت دیگارو بشوریم دست تنهام منم گفتم باشه شما کف بزنین منم اومدم بنده خدا دیگه  میگن هنوز منتطر منه با ی چماق😂

خوبه خداروشکر...دیشب با اولین کامنت وایب خوبی گرفتم انرژی تون خوبع ایشالا ک همیشه لبتون خندون باشه.. ...

قربان شما خداروشکر

اره زیاد بهم میگن که انرژیم مثبته😂😎

ان شاالله من و شما و بقیه ادما همیشه شاد و خندون باشن و غم به دل هیشکی نفوذ نکنه

ببینید بالاخره بعضی وقتا قدرت غم زیاد میشه اشک ادمو درمیاره ولی شمام سعی کنید سطح انرژیتونو بالا نگه دارید

و هعی نگید بدشانسم

من سنم زیاد نیست ولی خب از اونجایی که نمیخوام شناخته بشم سنمو نگفتم اما از بس همیشه میگفتم بدشانسم امروز یه انار برداشتم و وقتی که بازش کردم دیدم خیلی خوشگل و خوشمزه بود بعد بابام بهم گفت دیدی بدشانس نیستی از همین چیزای کوچیک شروع کن و به خودت تلقین کن که خوش شانسی

وای😂😂😂😂 اره ماسک بزنید یهو از اتفاق میبینتتون یا از اون شهر برید😂

اخی خب قسمتتون نبوده واسه منم پیش اومده که مثلا کار اداری داشتم نفر جلویی رو انجام داده منو حواله داده به فردا

قربان شما خداروشکراره زیاد بهم میگن که انرژیم مثبته😂😎ان شاالله من و شما و بقیه ادما همیشه شاد و خن ...

حالا اینجوریمنو نبین دارم مینالم خیلی ادم شادیم حالا دیشب اینقدر خندیدم سر شبی جاتون خالی دل درد گرفتم من خودم ب مزدم انرژی تزریق میکنم شاد شادم ولی خب غمم هست

دیشب رفتیم استخر بلد نیستم شنا بعد نشسته بودم ی پسره اومد حلقه پلاستیکی هست اونو انداخت دور گردنش پرید تو عمق زیاد رو سر آب موند منم جوو گیر شدم انداختمو شیرجه زدم رفتم زیر آب حلقه جدا شد خودم رفت ته استخر نزدیک بود غرق بشم تا پریدن منو درآوردن😂😂😂

کل زندگیم شده خاطره بخدا میرم هر جایی ی خرابکاری میکنم

ن بابا شما خوش شانسی 👏👏👏🌹🌹🌹

همیشه بخندی دخترررر

حالا اینجوریمنو نبین دارم مینالم خیلی ادم شادیم حالا دیشب اینقدر خندیدم سر شبی جاتون خالی دل درد گرف ...

ان شاالله که همیشه همه مردم و شما دل درد داشتا باشین😂منظورم از خندست

😂😂😂😂وای خداروشکر پس به دادتون رسیدن دیدین خوش شانسین اگه نمیدیدنتون و غرق میشدین اون وقت بدشانس بودین

والا چی بگم شانس مام اینجوری بوده که تا به این سن رسیدم هر ادمی که ازم خواستگاری کرده یا خاطر خواه من شده عاشق من شده مشکل روانی داشته اختلال خودشیفتگی اختلال دو قطبی اختلال فلان بهمان اوووه... باورتون نمیشه یه ادم سالم نیومده سمتم همه لول بالا اما بیمار که ادم میدونه بدبخت میشه باهاشون به یقین 

حالا چون تاپیکم موضوعش اینه اینو گفتم که بگم یعنی ما هم شانسمون تو موضوع ازدواج این بوده بقیشم که دیگه بماند

مرسی ان شاالله شمام همیشه شاد باشی و بخندی و رو دور شانس باشی

ان شاالله که همیشه همه مردم و شما دل درد داشتا باشین😂منظورم از خندست😂😂😂😂وای خداروشکر پس به دادت ...

میدونم خانم😂حالا من زیاد شوخی میکنم و تو جمعی زود کنترل رو بدست میگیرم رفیقم میگه خوش بحال زنت پیشت پیر نمیشه ولی انصافا خیلی حرف میزنم البته واسه اونایی ک دوسشون دارم ن هر کسی...ای بابا چرا خاستگارات اینجورین 🤦‍♂️نظرت در مورد پسرای کورد چیه تا یکی برات پیدا کنیم البته زورگو هستن از الان بگم مشکل پیش نیاد 😂🤦‍♂️احساس میکنم تورکی شما....