2777
2789

یه پسر یک سالو پنج ماهه دارم 

و الان پنج روزه زایمان کردم 

از لحاظ روحی داغونم برا پسرم 

از خودم متنفرم و احساس عذاب وجدان دارم ک چرا انقدر زود باردار شدمو نگهش داشتم 

پسرم دوست داره بغلش کنم بخاطر بخیه هام نمیتونم و دائما گریه میکنم براش

دلم میخاد پسرم دائما بغلم باشه وکنارم باشه

و کنارش بخوابم بخاطر بچه کوچیکم نمیتونم 

حس میکنم بعدا از من متنفر میشه و من قراره بهش فشار بیارم 

همه وجودمه  دوست ندارم اذیت بشه 

خیلی حالم بده 

اصلا حتی حسودی هم نمیکنه 

از خودم متنفرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌺حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

وا خب بغل نه اما حداقل کنارت بنشون دست و سرشو نوازش کن بوسش کن . اینم چند روزه دیگ قوی باشی پسرتم متوجه میشه و سرحال میمونه ولی تو افسرده بشی و عذاب وجدان بگیری اون طفلی هم میره تو خودش و گوشه گیر میشه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم...

ای کاش انقد زود بچه‌دار نمیشدی

بچه اول میسوزه اینجور وقتا

تازه زمان شیرین کاریاشه و کسی براش وقت نداره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اگه خانه داری ک از پسش برمیای ولی اگه شاغلی ، که والا هم خووت نابود میشی زبونم لال هم بچه هات

خونه دارم 

و خانوادم خیلی کمکم هستن 

جیگرم آتیش گرفته پسرم 

خودم ب جهنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گریه و ناراحتی رو بذار کنار. خانمهای زیادی مثل شما بودن. الان نوزاد شما چیزی نمیفهمه و بیشتر ساعات خوابه. پس همه توجه و محبتت رو نثار بچه بزرگترت کن. باهاش بازی کن. حرف بزن. و بوس و بغلش کن. اصلا اصلا سرش داد نزن.

منم اینجوری بودم پسرم سه سالش بود زایمان کردم میشستم پسرم و نکا میکردم گریه میکردم ولی رفته رفته بهت ...

خیلی حالم بده 

آتیش گرفته پسرمم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ول کن زن ب چیا ک فک نمیکنی

من و ابجیم اختلاف سنیمون تقریبا دوساله بهترین رفیقمه 

قراره بزرگ بشن کلی باهام حال کنن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
گریه و ناراحتی رو بذار کنار. خانمهای زیادی مثل شما بودن. الان نوزاد شما چیزی نمیفهمه و بیشتر ساعات خ ...

میمیرم براش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40