2777
2789

ما تازه عروسی کردیم ا دوران نامزدی میچسبید بش

خیلی اذیتم کرده سر این موضوع و با دخترعموی دیگش دست به یکی شدن و همش منو شباهت میدن به کسایی که شوهرم ازشون متنفره و میخوان ا چشش بندازن

شوهرمم خیلی دوسم داره و ب سختی بهم رسیدیم🥲

با شوهرت بر خورد کن تا دختر عموهاش جرات نکنن تکرار کنن کار زشتشون رو چقد بی حیا هستن وای

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با شوهرت بر خورد کن تا دختر عموهاش جرات نکنن تکرار کنن کار زشتشون رو چقد بی حیا هستن وای

خیلی بی حیان یکیش ک مجرده دم ب دیقه میزنگه ب این با خودشو میچسبونه بش

چقدر بیشعوره درک نمیکنه باید حریمشو رعایت کنه؟

بخدا ی هفتس کارم شده گریه

بعد دختره ا ایناس ک باهمه میپره فوریم کات میکنه

نمیدونمم هدفش ا چسبیدن ب همسر من چیه

خودشم فقط رو این کلیکه

ی بار جدی با شوهرت برخورد کن بشه بار اخر

جدی گفتم گف اون خرابه 😐 ولی تو از من مطمئن باش اون تو مجردیم نتونس خودشو بمن بندازه الان دگ هیچ کاری نمیتونه بکنه

جدی گفتم گف اون خرابه 😐 ولی تو از من مطمئن باش اون تو مجردیم نتونس خودشو بمن بندازه الان دگ هیچ کار ...

بگو من به تو اعتماد دارم عزیزم میدونم اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه اما منو اذیت می‌کنه بگو منم اهل این چیزا نیستم اما اگه مثلا پسر عموی من یا پسر خاله یزمن بیاد همش ب من بچسبه چیکار می‌کنی ولی من اهل این چیزا نباشم 

بگو حرص میخوری دعوا هم می‌کنی پس باید منو درک کنی 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
بگو من به تو اعتماد دارم عزیزم میدونم اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه اما منو اذیت می‌کنه بگو منم اهل این ...

اره میگم بت اعتماد دارم ولی خودتم میدونی اون چجوریه میگ ن اون هرجورم باشه باید خیالت از من راحت باشه😔

ولی میدونی عزیزم اون فتنه همش میخواد بینمون دعوا بندازه و واقعا دارم کم میارم

دگ ب شوهرم گفتم رو نده بهش اگ زندگیمون برات مهمه

اره اره والا خودش انقدر حساسه ممنون از نظر و راهنماییت فردا اینم میگم حتما