2777
2789
عنوان

منم باز با سوالای مسخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست
یه تاپیکای قبلم حوصله دارید سر بزنید

اگر عجله ای ندارید فردا حتما میبینم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میگید چرا گفتید از اول پاک بوده

شوهرتون لباس رو شسته بودند دیگه و شما چون وسواس دارید نباید اعتنا کنید به افکارتون.حتی یقین فردی که وسواس داره قابل اعتنا نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
شوهرتون لباس رو شسته بودند دیگه و شما چون وسواس دارید نباید اعتنا کنید به افکارتون.حتی یقین فردی که ...

پس تکلیف اون جرم ولکه چی میشه؟به شوهرم گفتم بندو میخوام بشورم بهم خندید

پس تکلیف اون جرم ولکه چی میشه؟به شوهرم گفتم بندو میخوام بشورم بهم خندید

تکلیفی نداره. پاکه

من میدونم شما چقدر اذیتید سر این مسئله و تنها کسی که میتونه بهتون کمک کنه فقط خودتون هستید. همین کنکاش و تجسس و بررسی ها باعث میشه روز بروز حالت وسواس در وجودتون ریشه دارتر بشه