2777
2789
عنوان

دخترم رفته از دوست دوستش چیز خریده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 15933 بازدید | 211 پست

عزیزم یکی از مواردی که میشه اجناس فیک رو تشخیص داد قیمت کالا هستش مثلا رژ مک ۱۰۰ هزار تومنی کاملا مشخصه اصل نیست، جعبه ی اولی که عکس گذاشتین قیمت اصلش ( بدل منظورمه)  خیلی بیشتر از این حرفاست طبق چیزایی که داخل بازار دیدم ۲ ۳ میلیون راحت درمیاد و باید متوجه میشدین قراره یه چیز فیک تحویل بگیرین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چت دخترم و بزارم؟

چیزا اکسسوریای داخل جعبه ها بودن یا خود جعبه ها؟ من نفهمیدم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

زرنگ خانوم همه رو خودش برداشته

حتما بهش بگید

این از نسل همیناست که تا بجایی برسن فقط دزدی و اختلاس میکنن

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

بگو ازیزم پدر مادرت بهت تربیت یاد ندادن که از الان کلاهبرداری؟

چقدرر هم پررو هست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۵_۰۲۱۳۲۸_eitaa_rqcb.jpg این چت دخترم با دوستش

بهش پیام بده بگو باشه اشکالی نداره  ولی بدون اون پول حرومه و من راضی نیستم یه جایی تو زندگیت اون پول هوناق میشه توگلوت گیر میکنهههههه

گلم لطفا عکس چت رو هم بفرست .لینک واسه من‌نمیاد

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗