2777
2789

هرچیزی امکان داره ولی زندگیتو بر پایه ی اون نریز

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هرچیزی ممکنه من و همسرم همون اول دوستی باهم صجبت کردیم که قصدمون ازدواج نیست و همینجوری باهمیم و فقط صحبت میکنیم بعد یهویی نمیدونم چیشد منوگرفت دیگه😂

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اره هرچیزی ممکنه من و همسرم همون اول دوستی باهم صجبت کردیم که قصدمون ازدواج نیست و همینجوری باهمیم و ...

عزیزم برای خواهرم میخوام .خواهرم بایک اقایی آشنا شده لیسانس  هست ولی چهارساله کنکور میده که پزشکی قبول بشه اونم تهران ولی قبول نمیشه کوتاه هم نمیاد افسردگی گرفته نه ازدواج کرده نه حتی به خودش می‌رسیده الان به خواهرم آشنا شده به خودش میرسه اخلاقش بهتر شده ولی بهش گفته دوستی آشنایی ولی غیرت داره روی خواهرم 

عزیزم برای خواهرم میخوام .خواهرم بایک اقایی آشنا شده لیسانس هست ولی چهارساله کنکور میده که پزشکی قب ...

ببین اکثر اقایون اینو میگن اول رابطه به خواهرتون بگو ک روش حساب بازنکنه و بهشم بفهمونه که قصد خودشم جدی نیست و زیاد دم دستش نباشه البته اگر واقعا همینو میخواد و خواستگاریم براش اومد به اقا بگه اونموقع این قصدشو نشون میده ک میخادش یانه اما رابطش درحد همون هفته ای یبار بیرون رفتن و اینا باشه بیشتر نشه بهتره و صددرصد وابسته میشه اون مرد تواین مدت و اینکه اگر برتش وقت میزاره و هزینه میکنه مطمئنا قصدش فقط سرگرمی نیست چون مردا این چیزارو سرمایه گزاری میدونن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت