2777
2789
عنوان

سر یه موضوع کوچیک کارم به جدایی کشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 78 پست
شرطم باشه طرف انقد باید مرد باشه نذاره زنش دست تو جیبش کنه اینجور مردی کنسله 🤣🌹

نی نی سایتی که درس زندگی میده

من اوایل این اشتباه رو میکردم و بیرون رفتنی میخواستم حساب کنم چون شروع نامزدیم با شاغل بودنم بود

الان دیگه عاقل شدم با همسرم میریم بیرون اصلا کارت نمی‌برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید داشت یه مثال مسخره میزد که منم ممکنه روی یه ادم بی ربط غیرتی بشم الزاما معنیش این نیست که روش ک ...

عزیزم درسته حق با شماست ولی من آدم حساسم و اون میدونست 

بعدشم پرو بازی دراورد دیگه هیچی

بله میتونم کنار بیام امتیاز داشت اولا الان همونا برعکس شده و خستم کرده

بازم‌در جایگاهی نیستم

ک راجع ب ادامه یا خاتمه رابطتون نظر بدم

اگ همه جور فک‌‌کردی و تصمیمتو گرفتی 

با ی آدم عاقل و‌بزرگ هم مشورت کن

بعدش دیگ جداشو‌یا برگرد

نی نی سایتی که درس زندگی میدهمن اوایل این اشتباه رو میکردم و بیرون رفتنی میخواستم حساب کنم چون شروع ...

عشقم اون وضعش خیلی خوبه فکر نکنم اصلا پول براش مهم باشه

بازم‌در جایگاهی نیستمک راجع ب ادامه یا خاتمه رابطتون نظر بدماگ همه جور فک‌‌کردی و تصمیمتو گرفتی با ی ...

مامانم گفت خیلی دعوا کردین این مدت کافیه دیگه با اینکه خیلیییی دوسش داره

نی نی سایتی که درس زندگی میدهمن اوایل این اشتباه رو میکردم و بیرون رفتنی میخواستم حساب کنم چون شروع ...

زن اونموقه که شرو به خرج کردن از جیب خودش میکنه مرد قشنگ به چشم سرمایه نگاش میکنه 

بهترین کارو میکنی مگر اینکه مناسبتی چیزی باشه مهمونش کنی بیشتر از اون وظیفه میشه و نمیشه جمعش کرد🌹

به نظر من با اینکه سنتون کم نیست اما خیلی بچگانه رفتار کردین هر دو 

بهتره با یه مشاور خوب صحبت کنی 

شایدم لازم باشه هردو برین 

که یاد بگیرین چطور مشکلاتتون رو حل کنین

و اشتباه بزرگتون این بود که این دوران وقت شناخت و برنامه ریزی برای آینده تونه دارین توی این اکیپا و مسائل در مورد غریبه ها هدر میدین

تمرکزتونو بذارین روی رابطتون

من و همسرم توی ارتبطمون همش داریم در مورد خودمون صحبت میکنیم 

زن اونموقه که شرو به خرج کردن از جیب خودش میکنه مرد قشنگ به چشم سرمایه نگاش میکنه بهترین کارو میکنی ...

دقیقا عزیزم الانم بعضی وقتا یه چیزهایی میگه دلم یه جوری میشه ولی نمی‌خوام کوتاه بیام

مثلا میگه برام فلان چیزو بگیر و .... شبیه دخترا😢😅🙈

این ماه هم هنوز ازش پول توجیبی نگرفتم یه خورده روم نمیشه بهش بگم منتظرم چندروز دیگه بگم🙈

دقیقا عزیزم الانم بعضی وقتا یه چیزهایی میگه دلم یه جوری میشه ولی نمی‌خوام کوتاه بیاممثلا میگه برام ف ...

خیلی سخته هم درامد داشته باشی هم زن خونه باشی 

کوتاه نیا ولی مناسبتی چیزی بودنی اگه برات کم نذاشت توام سعی کن مقابل به مثل کنی همین زیاد نه

من وقتی دیدم نمیتونم صاحب اختیار پولایه خودم باشم گفتم من میشینم خونه برو بیار هم خرجمو بده همم خرج خونه کن🤣

الانم خونوادش حرص میخورن که چرا دیگه کار نمیکنم

انشالله خودش میده🌹

خیلی سخته هم درامد داشته باشی هم زن خونه باشی کوتاه نیا ولی مناسبتی چیزی بودنی اگه برات کم نذاشت توا ...

وای  درکتون میکنم، همسر منم یه مدت می‌گفت بعدا رفتی سرکار بخشی از درآمدت رو‌ بذار برای زندگی مشترک

من دقیقا همین حسو داشتم که انگار برا خودم کار نمیکنم 

حتی رفتم مشاوره و ...

برای روز زن یه تومن برام واریز کرد 

ان شاالله می‌خوام براش یه لباس بگیرم من

وای درکتون میکنم، همسر منم یه مدت می‌گفت بعدا رفتی سرکار بخشی از درآمدت رو‌ بذار برای زندگی مشترکمن ...

باز انصاف داره میگه بخشی برا من اوایل میگفت همشو میزاری کنار من میدونم کجا خرج کنم و تو حتی نمیتونی اعتراضی کنی😂منم گفتم حتما دیگه نرفتم سرکار🤣🤣توهم اینو دارن که خود درامد داریم اینارو ول میکنیم از مردیت میوفتن منم کاری کردم که حس مرددومگیش برگرده هر چند خیلی دوسم داره و همه کار کرده برام🌹

الهی خوب کاری میکنی عزیزم حدو نگهدار🌹❤️

باز انصاف داره میگه بخشی برا من اوایل میگفت همشو میزاری کنار من میدونم کجا خرج کنم و تو حتی نمیتونی ...

دقیقا فکرای اینطوری دارن 🥲😅🙈

ممنونم عزیزم ان شاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشین ان شاالله🤗 بابت حرفاتون هم ممنونم🥰