2777
2789
عنوان

سر یه موضوع کوچیک کارم به جدایی کشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 78 پست
اصلا کارت درست نبوده ؟ زدی توی گوش نامزدت ؟ بعدش هم اومد دنبالت اینجوری شلوغش کردی ؟ من اگه جای پسره ...

نه تو گوشش نزدم که محکم آروم زدم رو لپش که چرا اسم اونو میاری نمیشه اسمشو گذاشت تو گوشی 

اونکه غیرتی میشه رو دختر غریبه چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این به ظاهر مساله کوچکی بوده ولی کوچیک نیست.

اینکه متاهل تو جمع های اینجوری نباید بره چون ناخوداگاه تهعد از بین میره و خیلی مشکلات دیگه پیش میاد مگر اینکه خیلی جنبه افردا جمع بالا باشه که خیلییییی کم این چیرا پیش میاد.

بعد سما گفتی دیگه خسته شدم همیشه فلانه

یعنی تو این مدت نامزدی بحث و چیزای این شکلی زیاد پیش اومده.

در واقع من حس میکنم این بهانه ای شده برای بهم زدن نامزدی.

پس اگر واقعا از این قبیل بحث ها زیاد بینتون هست کار خوبیه الان بهم بزنید چون وقتی برید زیر یک سقف مشکلات خیلی بیشتر از الانه که دوران عسل و مرباس😂😂😂

اگر الان نتونید مدیریت کنید قطعا اون موقع هم نمیتونید.

میشه لطفا بگین کارم درست بوده یا نه؟؟؟خیلی پروعه هررررکار بکنه من مقصرم من دیگه خسته شده بودم و اینک ...

نه خوب کردی قشنگ معلومه از الان نمیتونی اخلاقشو تحمل کنی که هر آدم عاقل دیگه ای هم جای تو بود همین جور برخورد میکرد؛کلا آدم پررو رو نمیشه تحمل کرد.چجوری میخواستی باهاش زندگی کنی؟!

درسته این اکیپ مکیپا هم عاقبتشون معلومه ولی خب بازم دست خودشه که متعهد باشه یا نه حتی تو محیط بد

نه میدونی مشکلات زیاد بود این دیگه جرقه آخر بود چون حتی میخواست سمتم حمله بیاره

ببین اینکه میگن کارت درست نبوده و اینا تحریکت نکنه بری معذرت خواهی‌کنی.اون باید بیاد و توام وقتی اومد بگو من تند رفتم ولی اصل ناراحتیم کاملا ب جا بود... 

مطمن باش اگر واقعا بخوادت میاد طرفت. اگ نیومد خداتم شکر کن

ولی میاد چند وقت دیگ بهش فرصت بده. رزیدنته معلومه کلی استرس داره و کار. خودتم الان امتحاناته یه کم فکرتو از این قضیه بکش بیرون

این به ظاهر مساله کوچکی بوده ولی کوچیک نیست.اینکه متاهل تو جمع های اینجوری نباید بره چون ناخوداگاه ت ...

اره دقیقااا درست گفتی ببین اصلا بحث اون اکیپ نیست ایشون رو یه شخص ثالث غیرتی شد که نه تو اکیپ نه هیچ جا!بله دقیقا منم به همین دلیل گفتم جدایی بهتره

میگم قبلا هم مشکلات داشتیم می‌خواستیم به جدایی فکر کنیم

بنظرت میتونی با نبودش کنار بیای؟

و‌اینکه بنظرت مشکلات بینتون با صحبت کردن نصحیت مشاوره یا هرچی حل نمیشه؟

این رابطه هیچ امتیاز مثبتی نداره ک بخوای براش بجنگی؟

نه میدونی مشکلات زیاد بود این دیگه جرقه آخر بود چون حتی میخواست سمتم حمله بیاره

کبا بیخیالشو عزیزم

لیاقت نداره 

بهترین کارو کردی یه عمر باید همش بگی ای کاش اونموقه نظرم عوض نمیشد🌹

بنظرت میتونی با نبودش کنار بیای؟و‌اینکه بنظرت مشکلات بینتون با صحبت کردن نصحیت مشاوره یا هرچی حل نمی ...

بله میتونم کنار بیام 

امتیاز داشت اولا الان همونا برعکس شده و خستم کرده

شاید داشت یه مثال مسخره میزد که منم ممکنه روی یه ادم بی ربط غیرتی بشم الزاما معنیش این نیست که روش کراشم !

داشت با نمک بازی در میاورد وسط شوخی . 

نمیدونم به نظرم توی این موضوع خیلی تند رفتی ولی اگه کلا باهم مشکل زیاد داشتین یه چیز دیگه است . 

البته من خودم از ازدواجهای فامیلی متنفرم . ثمره ازدواج خاله من با پسرخاله اش که عاشق هم بودن ، اخرش شد یه بچه معلول که هیچ ازمایشی هم نشونش نداده بود

اره دقیقااا درست گفتی ببین اصلا بحث اون اکیپ نیست ایشون رو یه شخص ثالث غیرتی شد که نه تو اکیپ نه هیچ ...

اگر واقعا با فکر این تصمیم رو گرفتی محکم وایسا بین دوتا خانواده ناراحتی پیش میاد ولی گذر زمان حلش میکنه.

پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه......

کبا بیخیالشو عزیزملیاقت نداره بهترین کارو کردی یه عمر باید همش بگی ای کاش اونموقه نظرم عوض نمیشد🌹

اره عزیزم بیخیال شدم بهشم گفتم غیرتی میشی رو غریبه برو باهمون غریبه ها 

حالا بقیه بهش گفته بودن نامزدت چه دافه رو من غیرتی نشده بوداااا