2777
2789
عنوان

سر یه موضوع کوچیک کارم به جدایی کشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شروع کرد داد و بیداد که فکر کردی کیی و غیره و رفت وسط غذا منم غذامو با آرامش خوردم رفتم دیرم بیرون منتظره منم گفتم بارون میاد میخوام پیاده برم تو برو 

شما که زوج هستید اینجور اکیپا نرید چون تعهد نمیمونه 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

منم گفتم خاطره این وسط چی کارس !!گفت همینجوری گفتم !چون تو کلاس خارج دانشگاه باهامون!!!گفتم اونجا ۱۰ ...

😐🙄زدن نداشت که تازه میفهمیدی با کی طرفی باید تموم شه رابطه فردا رو دختر همسایه بغلیتونم حساس میشه😑🌹

شما که زوج هستید اینجور اکیپا نرید چون تعهد نمیمونه

ای جانم امضات

باجون دل درکش کردم...درک که نه زندگی کردم

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

خلاصه شب برف اومده بود قرار بود صبح بریم برف بازی با یکی از دوستامون بهش پیام دادم ۷ صبح منتظرم جواب داد باشه ولی صبح که شد پیام داد خیلی عصبیم ازت منم گفتم اااا تو عصبیی چقدر تو پرویی

ای جانم امضاتباجون دل درکش کردم...درک که نه زندگی کردم

پس میفهمی چی میگم🫠

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

پول شامو‌ تو حساب کردی؟

ب نکته مهمی اشاره کردی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
پس میفهمی چی میگم🫠

درد عشقی کشیدم ک مپرس...زهرهجری چشیدم ک مپرس...

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

دیگم عموم اوند خونمون فرداش منم گفتم اصلا مایل به ادامه رابطه نیستن نامزدی بوده تموم میشه عمومم از طرف اون نیومده بودا مامانم به زن عموم گفت اونام اومدن خونمون