2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن درمونگاه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 56 پست
باید بچه رو میبردی خیلی خطرناکه بچه سه ساله خدایی نکرده یه چیز بکنه تو پریز برق چی واقعا خطرناک بچه ...

اشباهت کردم ولی حواسم بود ولی بازم نباید این کار می‌کردم دیگه اصلا اصلا تنهاش نمیزارم درس عبرتی شد برام خداروشکر که بخیر گذشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حق باشوهرته 

بچه ات کوچیکه ،حتی تاسرکوچه هم نباید تنهاش بزاری 

دورازجون بچه ات ،وهمه بچه ها وانشاالله کسی تجربه نکنه 

یه مادری بچه روتنهاگذاشته بود ودرقفل کردبود اونم سریع برگشته بود

بچه یهوترسیده بود ،رفته بود ازبالکن خودشو انداخته بود ،پایین 

فکرکرده بود اینطوری میتونه بره بیرون ازخونه ودنبال مادرش 

بچه روهم باخودت درچنین شرایطی ببر

چقدر ساده ای، این نگران همون قضیه ی فرداش هست نه بچه... تازه احتمال داره کلا فشار ۲۶ و درمانگاه رو الکی گفته باشه... اگه راست باشه هم از استرس فردا هست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عزیزم حق باشوهرته بچه ات کوچیکه ،حتی تاسرکوچه هم نباید تنهاش بزاری دورازجون بچه ات ،وهمه بچه ها وانش ...

ی خدا'در بالکن قفل بوده در خونه رو هم قفل کردم کلید همراهم بود خیلی مواظبش بودم وقتی برگشتم دیدم داره غذا میخوره با گوشی بازی میکنه اصلا حواسش نیست

چقدر ساده ای، این نگران همون قضیه ی فرداش هست نه بچه... تازه احتمال داره کلا فشار ۲۶ و درمانگاه رو ا ...

اره خودمم همینو میگم'پس قضیه ای که فردا داریم واقعیت داره و به ضررشه خیانت کرده داره رو میشه