2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن درمونگاه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 56 پست

چرا به شوهرت گفتی اولا تنها نمیزاشتی وقتی هم که گذاشتی دیگه اتفاقی نیفتاده نمیگفتی به شوهرت 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا کارت خطرناک بوده فکرکن برقامیرفت اون لحظه 

، من پسرم حموم بود سرشب بود منم پای گوشی پسرم 9سالشه یهو برق رفت چنان جیغ وهواری کشید که نگووو سکته کردم تا رفتم بغلش کردم اروم شد تا چندوقت حموم نمیرفت باید وایمیسادم بغل درتاراحت بره بیاد حالا فکرکن توخونه تنهابذارین اونم 3ساله خیلی خطریه 

چرا به شوهرت گفتی اولا تنها نمیزاشتی وقتی هم که گذاشتی دیگه اتفاقی نیفتاده نمیگفتی به شوهرت

اتفاقا نگفته بودم ولی وقتی زنگ زد بهم یهو صدای بچرو شنید اونجا بود که گفت مگه بچه خاب نبود گفتی میرم سوپرمارکت

بچه سه ساله رو تنها گذاشتی رفتی بیرون؟😨دیگه اینکارو نکن.والا تو خونه میری سرویس استرس داری بچه دست ...

نه دیگه هرگز نمیکنم خاک بر سر من که دنبال آیت شوهر خیانت کار راه افتادم بره گمشه به درک دیگه فقط کنار دخترم میمونن

اره خودمم همینو میگم'پس قضیه ای که فردا داریم واقعیت داره و به ضررشه خیانت کرده داره رو میشه

شاید هم آخرش روو نشه و قسر در بره اما در هر حال استرسش رو داره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
شاید هم آخرش روو نشه و قسر در بره اما در هر حال استرسش رو داره

اره دقیقااسترس داره یکی نیست بگه تو که مال این حرفا نیستی گو میخوری زن بازی میکنی میدونه اگر من بفهمم یه لحظه نمیمونم باهاش

واقعا کارت خطرناک بوده فکرکن برقامیرفت اون لحظه ، من پسرم حموم بود سرشب بود منم پای گوشی پسرم 9سالشه ...

اره خیلی بد بود کارم خاک بر سرم دیگه این کار نمیکنم فقط میگم خدایا شکرت که رفتم و اومدم همه چیز اوکی بود بچه نترسیده بود بخیر گذشت فقط

شوهرت خیانت میکنه؟چیزی ازش دیدی؟

اره مشکوکه یه شماره زن مزاحم من شد گفت شوهرت دوس دختر داره میخاد منو بگیره ماهم رفتیم شکایت کردیم حالا از اون قضیه میترسه انگار مک پیگیری بکنم