liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 عنوان وای کمکککککککک 122 بازدید | 39 پست درد ناحیه ادراری و مقعد میتونه از سنگ کلیه باشه؟ناحیه ادراری میسوزه احساس فشار دارم وتکرر ادرار و هی حس میکنم بعد دسشویی بازم ادرار دارماز ی طرف تو مقعدمم ی درد و گرفتگی دارمناگفته نماند بواسیر خفیفم دارممال سنگه یا سردی هوا یا بواسیر؟خیلی نگرانم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅 1403/10/16 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 عفونت ادراری شاید دردش به مقعد میزنه؟ خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 12898 دردش به مقعد میزنه؟ فکر میکردم من اتهام که فکر میکنم درد مقعدم به رحم وادرارم میزنه مقعدت درد میکنه؟یکم سشواربگیرگرمذکن به حکمتش دل بسپار(خدا)
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 فکر میکردم من اتهام که فکر میکنم درد مقعدم به رحم وادرارم میزنه مقعدت درد میکنه؟یکم سشواربگیرگرمذکن بواسیر داری؟اخه من الان توی ناحیه ادراریم حس فشار دارم مال شمام اینطور بود؟من دوسه روزه هوا سزد شده بیچاره شدم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 12898 بواسیر داری؟اخه من الان توی ناحیه ادراریم حس فشار دارم مال شمام اینطور بود؟من دوسه روزه هوا سزد شده ... منم دارم جای سر بشینم بدبختم دردش میکشه بالا با سشوار بهترمیشم به حکمتش دل بسپار(خدا)
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 منم دارم جای سر بشینم بدبختم دردش میکشه بالا با سشوار بهترمیشم من خجالت میکشم برم دکتر😭😩 خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 12898 من خجالت میکشم برم دکتر😭😩 چندبار رفتم خوب نمیشه به حکمتش دل بسپار(خدا)
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 چندبار رفتم خوب نمیشه من مجردم هستمکلا از هر مشکلی برا پایین تنه کللللی میترسمبه هر حال ادم تا مجرده باید خیلی حواسش باشه مشکلی پیش نیاد 😣😣😣😭😭😭تاپیکامو بخون همش در همین موارده خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 12898 من مجردم هستمکلا از هر مشکلی برا پایین تنه کللللی میترسمبه هر حال ادم تا مجرده باید خیلی حواسش باشه ... خودت تنها نرو پیش دکتر زن برو خب به حکمتش دل بسپار(خدا)
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 خودت تنها نرو پیش دکتر زن برو خب نه منظورم از مشکلی پیش نیاد مثلا بیماری های عفونی و مثانه ورحم واینا هستهمش خودمو چک میکنم و علایممووگرنه کلا چه از دکتر مرد چ زن خجالت میکشم😩 خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 12898 نه منظورم از مشکلی پیش نیاد مثلا بیماری های عفونی و مثانه ورحم واینا هستهمش خودمو چک میکنم و علایم ... تمرکزت سراوناس پس بیماریهای عفونی درمانشون راحته به حکمتش دل بسپار(خدا)
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 تمرکزت سراوناس پس بیماریهای عفونی درمانشون راحته دعا کن ذهنم درست شهداغونم تاپیکامو بخونی میفهمیترس از عفونت و افتادگی رحم ومثانه وبواسیر و ایناراستی عزیزم یسوالیشما بعد دفع و شستن وقتی میخوای خودتوبا دستمال خشک کنیشده خیلی خیلی کم مدفوع ببینی باز رو دستمالخیلی کم در حد اب رنگ مدفوعببخشید اینو میپرسم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 12898 دعا کن ذهنم درست شهداغونم تاپیکامو بخونی میفهمیترس از عفونت و افتادگی رحم ومثانه وبواسیر و ایناراس ... اگه خون روشن باشه از بواسیره برو پماد رکتول بخر بزن به حکمتش دل بسپار(خدا)
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19976 اگه خون روشن باشه از بواسیره برو پماد رکتول بخر بزن نه خون نیستانگار وقتی دستمال میذارم بعد هی خودمو منقبض میکنم باز میکنم یکم در حد ترشحات مدفوع مونده میاد بیرون😩 خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅