2777
2789
عنوان

شهر من رو حدس بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
خوزستان یکی از گزینه های جایگزین پایتخته😂 امروز خوندم ک قراره پایتخت رو عوض کنن

ریزگردهاش بوی وحشتناک نفت

واقعا گناه دارن🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
خیرعزیزم میگم تنگه هرمز محل اتصال عمان و خلیج فارس در ضمن بزرگترین بندر ایران و اسکله ایران که تو بو ...

بنده ی خدا من اگ انقد جغرافیم خوب بود الان یه کاره ای شده بودم دلت خوشه 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا به حال ندیدم کسی به این شهرا توهین کنه و با این لحنی که شما نوشتید خطابشون کنه!نه تو جامعه و ن ...

عزیزم چرا ندیدی؟

من خودم حتی بحثم شد با یک نفر

وقتی گفته بودیم مرکز استان هنوز یک شهربازی درست حسابی نداره گفته بود بهم شیراز یه شهربازی درست حسابی نداره حالا بندرعباس داشته باشه!!! 

با وجود این همه اهمیت و درامد چرا اینقدر شهرای جنوبی دست کم گرفته میشن؟ 

اگر اینجور خطاب نمیشن چرا ضعیف ترین سیستم اموزشی و کمترین امکانات  اینجاست

حالا بندرعباس مرکز استانه اوضاعش خوبه شهرهای دور و ور مثل روستاهای شهرای دیگه هستن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خودت بگو حال ندارم سرچ بزنم😂

بندرعباس

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مگه گناوه جز بندر عباس نیس😅😅😅

گناوه تو بوشهره😁😁

بنده ی خدا من اگ انقد جغرافیم خوب بود الان یه کاره ای شده بودم دلت خوشه

بندرعباس

🤣🤣

گناوه تو بوشهره😁😁

ای بابا همه جغرافی ذهنمو بهم ریختی🥲 بوشهر مگه تو بندر عباس نیست?😂😂😂😂

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

عکس فرستادم طول میکشه بیاد

عزیزم اصلا دوتا استان جدان

بندرعباس وسطه بین عمان و خلیج فارسه

بوشهر خیلی اونور تره بهخلیج فارس راه داره فقط

خخخ نه عزیزم دوتا استان جدان😃🤣🤣🤣

بوشهر گوشه تصویره

بندرعباس وسط عمان و خلیج فارس دیدیش؟

وسطه دو دریاست بندر

عزیزم چرا ندیدی؟من خودم حتی بحثم شد با یک نفروقتی گفته بودیم مرکز استان هنوز یک شهربازی درست حسابی ن ...

پس من شانسی ندیدم!

اگه ببینم گیساشون رو میکشم کاربریم هم ترکید فدای سر بندر عباس و مردم عزیزش😾😻

بله ضعیف بودنش رو قبول دارم، به خاطر بی کفایتی مسئولین 

ولی این که با لحن تمسخر و بی ادبانه حرف بزنن رو ندیدم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پس من شانسی ندیدم!اگه ببینم گیساشون رو میکشم کاربریم هم ترکید فدای سر بندر عباس و مردم عزیزش😾😻بله ...

😁😊قربونت بشم عزیزم

در نهایت ما همه مردم یک کشوریم😍

تنها استانی که من خیلی نگرانشم  سیستان بلوچستان😓

😁😊قربونت بشم عزیزمدر نهایت ما همه مردم یک کشوریم😍تنها استانی که من خیلی نگرانشم سیستان بلوچستان� ...

خدا نکنه عزیزم😘❤

ان شاءالله که مشکلات هر گوشه از کشورمون حل بشه به خصوص جنوبِ مظلوم و صبور❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)