2777
2789
من بچه دارم تازه یه سال نیمشه واسه کسی دیگ رحم اجاره ای شودم اره خیلی بد این خانمه همین استرسی.بود چ ...

ای یایا

برام دعا کن خودم حامله شم اصلا ای فی اف اینا خوشم‌نمیاد یعنی شوهرم‌م خوشش نمیاد میگم‌خدا طبیعی بده

وای چطوریه حس رحم‌اجاره ای اولین‌بارتونه یا قبلا هم شدین؟ به بچه دل نمیبندین؟ اخه میگن دلبسته میشه کسی که به دنیا اورده بچرو و جداییش سخته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سونو وازینال بین 450 تا 500 تومن بدون بیمه فقط اگر معذب میشی فبلش ازشون سوال کن چون اکثرا دکتراش مرد ...

نمیدونی بعد چن بار سونو رفت واسه ضخامت رحم واسه ای وی اف 

بیزارم ازت زندگی..... 
ای یایابرام دعا کن خودم حامله شم اصلا ای فی اف اینا خوشم‌نمیاد یعنی شوهرم‌م خوشش نمیاد میگم‌خدا طبیع ...

انشالله فداتشم ک نی نی تو سال دیگ بغل کنی اره خیلی سخته منم مجبورم الان ب غلط افتادن افتادم کلی دارو دارم میخورم کلی خرج داره بنده خدا چن تا آزمایشم شد نزدیک ۲۰تومان ن بابا خواهرم رحم اجاره ای بود باورت میشه اصلان بچه نمیخاست بعد دو ماه باردار شد باز 

بیزارم ازت زندگی..... 
سونو وازینال بین 450 تا 500 تومن بدون بیمه فقط اگر معذب میشی فبلش ازشون سوال کن چون اکثرا دکتراش مرد ...

سونو وازینال چقد گرونه

دکتر خودم نوشت ازمایش اسپرمو دکتر زنان زایمان 

میدونین ارمایش اسپرم چقده هزینش؟

سونو وازینال چقد گرونهدکتر خودم نوشت ازمایش اسپرمو دکتر زنان زایمان میدونین ارمایش اسپرم چقده هزینش؟

گفتم که گلم بین 200 تا 300 تومن . هر وقت جواب رو گرفتی عکس رو بذار تا برات تفسیر کنم

انشالله فداتشم ک نی نی تو سال دیگ بغل کنی اره خیلی سخته منم مجبورم الان ب غلط افتادن افتادم کلی دارو ...

فدات

برای ای وی اف ۲۰ تومن هزینه کردین؟ واقعا هزینه ها زیاده درد  بچه ی طرف درد پول ی طرف

اخه میگن دولت حمایت میکنه  هزینه نداره خیلی

شوهر من میگه عجله میکنی هنوز ۸ ماهه اقدامیم  ولی من میگم برم از دلشوره در بیام

بع نطرتون ۸ ماه اقدام بدون نتیجه عادیه؟باید حامله میشدم تا به الان ؟

فداتبرای ای وی اف ۲۰ تومن هزینه کردین؟ واقعا هزینه ها زیاده درد بچه ی طرف درد پول ی طرفاخه میگن دول ...

خدانکنع عزیزم اره فقط چن تا آزمایش فعلا بیست شد حالا اون خانمه بیچاره همه رو میده بیچاره میگه خودم این پول ها جمع کردم ک رحم اجاره ای بگیرم چهل خورد سنشه گفته اینم نشد مادر شوهرم میخاد واس شوهرم زن بگیره بیچاره کلی گریه کرد شوهرت راست میگه خیلی زود خواهردیگم بچه داشت بعد ده سال بچه می خاست هرجارفت نشد همین حلوا گیاهی خوردش ب هفته نکشید باردار شد ب هرکی گفته باردارشد

بیزارم ازت زندگی..... 
خدانکنع عزیزم اره فقط چن تا آزمایش فعلا بیست شد حالا اون خانمه بیچاره همه رو میده بیچاره میگه خودم ا ...

با تخمک خودشه دیگه؟ خدا به دادش برسه خیلی سخته اخه مادر شوهر عوصی به تو 

عوص اینکه روحیه و ارامش بدن بدتر میکنن نمیفهمن براش سمه استرس

حلوا گیاهی چیه 

با تخمک خودشه دیگه؟ خدا به دادش برسه خیلی سخته اخه مادر شوهر عوصی به تو عوص اینکه روحیه و ارامش بدن ...

اره جنین شون آماده من دارو میخورم انشالله قسمت شه چهل روز دیگ انتقال جنین بیچاره کلی دعا میخونه بزن توی اینترنت حلوا گیاهی خواهرم ک اینستا سفارش داد آوردن کلن عفونت سردی رحم تخمک خیلی ها زیرنطرشون گفتن باردار شدن هم ولی اقا هم خانمم خیلی خوبه 

بیزارم ازت زندگی.....