2777
2789

اصلا لذت نمیبرم هی میشینیم‌کریه میکنم  هی اینور‌اونورش میکنم تا یه ایرادی ازش پیدا کنم بدتر‌عصبی بشم خیته شدم دیگ

نه بابا این چه حرفیه

تا صبح میشینم دوق میکنم مخصوصا اگه چیز جزئی باشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا این چه حرفیهتا صبح میشینم دوق میکنم مخصوصا اگه چیز جزئی باشه

من چیزی میخرم روزگارم سیاه میشه 

یه چیز بهتر ببینم ک دیگ خودم و میکشم 

از روانپزشک وقت کرفتم‌برم خیلی دارم اذیت میشم 

فک کردم بخاطر پولشو بخاطر گرونه عذاب وجدان داری

نه بخاطر پولش نه اتفاقا پول برام مهم نیس در حد توانم چیزای خوب میخرم 

ولی هی میگم زشته میگم‌من بد سلیقه ام هی از همه نظر میپرسم 

من چیزی میخرم روزگارم سیاه میشه یه چیز بهتر ببینم ک دیگ خودم و میکشم از روانپزشک وقت کرفتم‌برم خیلی ...

نه بابا هرچی تلقین کنی بدتره

کمال گرایی دیگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
منم خیلی اوقات از خربدم بلافاصله پشبمون میشم ولی دبگ ارزش گریه نداره فداسرم میندازمش کنار کمتر میپوش ...

الان یه دست مبل کویین فرانسوی خریدم 

یه میز تی وی یه کنسول 

کنسول و ک‌وشیمون شدم فردا پس میفرستم مبلامو دوست دارم ولی همش با ذره بین همه جاشو چک میکنم تا یه چیز کوچیک پیدا کنم بشینم گریه کنم