2777
2789

یک هفته هست فوت کرده لطفا بفرستین ممنون از همه 😞

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای قلبم خدا رحمتش کنه الهی راهش پر نور باشه من ۶ سالم بود پدرم تصادف کرد و فوت کردممنون میشم یه فات ...

خدا رحمتش کنه حتما میفرستم درد بی پدری رو من می‌دونم الان 

آخی....روحش شاد....میفهممت چون منم داغ،بی پدری 6ماهه بیشترازروزقبلش جیگرمومیسوزونه خیلی سخته،،،،بابا ...

خیلی خیلی سخته خدا صبر بده چندساله بود عزیزم؟؟؟

خیلی خیلی سخته خدا صبر بده چندساله بود عزیزم؟؟؟

نزدیک 70،،برای من همه جو ره پردیش،روتکمیل کرد فقط ازم خواس بچه ی من روهم ببینه ،،،ولی من درکش نکردم ودنبال زندگی و......نبودم،،،من نامردی کردم

وای قلبم خدا رحمتش کنه الهی راهش پر نور باشه من ۶ سالم بود پدرم تصادف کرد و فوت کردممنون میشم یه فات ...

آخی.....الهی.....

میگن عشق پدرودخترقشنگ ترین حس واسه هردوتاشونه.....

اونوقت شما .........وواااییییی،کبابم کردی،خدابیامرزهتش

نزدیک 70،،برای من همه جو ره پردیش،روتکمیل کرد فقط ازم خواس بچه ی من روهم ببینه ،،،ولی من درکش نکردم ...

خدا رحمتش کنه 

درسته سخته خیلی سخته اما میگم  بازم میتونی به خاسته اش برسونی من مطمعنم بازم کنار ما حضور دارن نمی‌دونم چرا دلم اینو میگه 

خدا رحمتش کنه درسته سخته خیلی سخته اما میگم بازم میتونی به خاسته اش برسونی من مطمعنم بازم کنار ما ح ...

چون پسر ته القرای هستم،،،،اون4تاهمه سر خونه زندگیشان و بچه هاو همه چیزاوکی بودن!!!!بابام میگفت من 1کار دیگه دارم اونم دامادکردنت ،،بچه توراهم ببینم دیگه خیالم راحته