2777
2789
عنوان

میخوام طلا بفروشم برای

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست
اخه دلم میخواااد .مشکلی هم‌ نمیبینم ...

فروش طلا اصلا کار درستی نیس

به نظرم به فکر راه دیگه ای برای پولش باش

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از نظرتون ...بهش فکر میکنم

🤍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اگه دوست داشتی جواب بده ..کنکوری هستیط؟

دهمم

دهمم

در رابطه با تاپیک آخرت، من تازه تو شرایط خیلی خاصی کنکور دادم و نسبتا خوب بوده ...قند مصنوعی رو‌حذف کن یا به حداقل برسون به جاش آجیل و توت خشک و شربت شیره انگور... معجزه انرژیشو ببین 

و‌دور اینستا از سال بعد خط بکش

به عنوان یه دهمی خیلییی عاقلی ... موفق باشی عزیزم

🤍🥹

در رابطه با تاپیک آخرت، من تازه تو شرایط خیلی خاصی کنکور دادم و نسبتا خوب بوده ...قند مصنوعی رو‌حذف ...

ممنونم واقعا🥹🙏🏻

دقیقا داره مخصوصا الان تو این دوره

این حرف شما رسما توهینه

به نظرم همه رو شبیه خودتون نبینید

این حرف شما رسما توهینهبه نظرم همه رو شبیه خودتون نبینید

نظر شخصیم رو گفتم قصد توهین به کسی رو نداشتم اما الان هرکی رو میبینی میگه میخوام دماغمو عمل کنم اکثرشون میگن فلانی عمل کرده از این رو به اون رو شده من عمل کنم چی میشم چشم و هم چشمی از وسیله ی خونه رسیده به بدن آدما واقعا وحشتناکه