2777
2789
عنوان

استوریهای زنی که باهاش بهم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 79 پست
پس نظر شما اینه برام مهم نباشه کجاس چیکار میکنه کی میاد و باهاش خوب باشم؟ استوریهای این زن خونه خراب ...

اول از همه هرچی از اون زن داری پاک کن و پیگیر نباش گفتم که فکر کن خواب بوده و تموم شده!

پیگیر شوهرت باش اما نه با طعنه و کنایه

مثلا وقتی میره بیرون زنگ بزن بهش بگو عزیزم کجایی غذا پختم بیا باهم بخوریم

یا نمیدونم بگو امشب میشه باهم بریم بیرون دوس دارم امشب باهم باشیم

وقتی اون حس آرامشو ازت بگیره خودش کم کم میاد سمتت دیگه نیازی نیست که پیگیرش باشی

یه مدت اینجوری باهاش رفتار کن ببین تغییر میکنه یا نه

همیشه دعوا و پیگیر بودنم خوب نیست اینکه مدام این قضیه رو به روش بیارید فقط باعث میشه روش تو روتون باز بشه و دیگه هیچوقت نه زندگیت درس بشه نه جوابی بهت پس بده

با سیاست و خانومانه برو جلو انشالله درست میشه

متاهل🧸

نمیشه هیچ وقت کم رنگ نمیشه الان ۵ سال میگذره ولی انگار اس ام اس هاشون جلو چشممه

درسته کمرنگ نمیشه اما بی تفاوت ک میشه بی ارزش ک میشه..🥲

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمومش کن. بعدا میگی چرا انقدر زجر دادمو خودمو محروم کردم از زندگی. تمومش کن افکارت رو. ببخش از ته قلبت شوهرت رو. زندگی رو شروع کن. از همین فرداااااا. اگر محدد خیانت دیدی، اون موقع با مشاور صحبت کن و به جدایی فکر کن. باور کن ۹۹ درصد مردا اب ببین شنا میکنن. ولی این بار چون بخشیدی دیگه کش نده. کافیه. زندگی جدید و خوشی رو شروع کن. بیرون برو. با دلخوشی اشپزی کن فیلم ببین لذت ببر

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
نمیشه هیچ وقت کم رنگ نمیشه الان ۵ سال میگذره ولی انگار اس ام اس هاشون جلو چشممه

عزیزم شما چجوری باهاش رفتار میکنید؟ کلا تو زندگی وقتی هست وقتی نیست بیرونه یا جایی میره چیکار میکنید

نمیشناسم ولی میدونم مال شهرما نیس متاسفانه وقتی داشت از شهرمون میرفت پیجشو دیدم و ندیدم وقتی اینجا ب ...

اگر میخوای با شوهرت زندگی کنی بخاطر آرامش خودتم که شده دنبالش نکن که استوری هاش برات نیاد.

شاید شهر شما گند بالا آورده و رفته.

استوری عاشقانه رو برای این میذاره هر وقت میاد این شهر یاد دوس پسراش میوفته😂

چیکارکنم ذهن و قلبم داغونه تا سرکوچه بره تموم فکرمیکنم رفت باهاشون وقتی استوریهای این زنه رو میبینم ...

از ته قلبم درکت میکنم😔

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
شما الان چجوری باهاش رفتار میکنید وقتی خونه نیست یا میره جایی؟

بیشتر جاهایی که میره منم میرم باهاش با بهانه های مختلف که منم بیرون کار دارم و خرید دارم و دلم گرفته تو خونه 

با دوستش هم مخالفم بره بیرون ولی سرسختی نمیکنم 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اگر میخوای با شوهرت زندگی کنی بخاطر آرامش خودتم که شده دنبالش نکن که استوری هاش برات نیاد.شاید شهر ش ...

مرسی واقعا حال خندیدن نداشتم😂

حالا ب غیر از این کلا بیخیال باشم ک شوهرم کجاس چرا نیومد چیکار میکنه؟؟ چجوری باهاش رفتار کنم ذره ای اعتماد نمونده برام

نمیدونم ادامه میده یان ولی استوریهای این زنه رو از کنجکاوی هرلحظه با پیج فیک دارم میبینم و انگار دار ...

منم استوری های دختره خراب رو‌ می بینم حالم بد میشه 

انگار مرض دارم ببینم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

تمومش کن. بعدا میگی چرا انقدر زجر دادمو خودمو محروم کردم از زندگی. تمومش کن افکارت رو. ببخش از ته قل ...

اخه خیلی رفیق بازه همش اینور اونوره یا پیش میاد نیاد خونه ببخشید پای م ش ر و ب خوری خوابش میبره یعنی عین خیالم نباشه بگم برو مراقب خودت باش ؟ اومد بگم سلام خوش اومدی؟ همینجوری با بیخیالی طی کنم؟ باورتون میشه تصور میکنم رابطه ج داره برقرار میکنه با یکی

اول از همه هرچی از اون زن داری پاک کن و پیگیر نباش گفتم که فکر کن خواب بوده و تموم شده!پیگیر شوهرت ب ...

مرررسی عزیزدلم حتما همینکارو میکنم یعنی تمام سعیمو میکنم ان شاءالله همیشه خوشبخت و سلامت باشی

تلاش میکنم با بیخیالی طی کنم

عزیزم شما چجوری باهاش رفتار میکنید؟ کلا تو زندگی وقتی هست وقتی نیست بیرونه یا جایی میره چیکار میکنید

قبلا خیلی ناراحت میشدم وقتی بیرون میرفت تا وقتی که بیاد از استرس حالت تهوع میگرفتم ولی الان کم کم دارم اعتماد میکنم باز خدا کنه چیزی نبینم دیگه ازش قبلا خیلی دعوامون میشد اولا هی میومد منت کشی و اینا ولی من گوشم بدهکار نبود به حرفش گوش نمی دادم بد و بیراه میگفتم ولی بعدا دیگه براش عادی شد گفت خوب کردم رفتم با یکی دیگه من مردم اگه بخوام میتونم حتی یکیو عقد کنم دیگه ازون لحظه به بعد من بیخیال شدم هیچی نگفتم به روش هم نیاوردم خدا رو شکر چند ساله چیزی ندیدم ازش

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست