2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

۳۳ سالمه و واقعا سالها اینجا برای شغل و شرایطم زحمت کشیدم. الان نمیتونم برم جای جدید و شرایط جدید و دوباره از صفر شروع کنم. همچنین بچه کوچیک دارم و نیازم به خانواده م بیشتره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه۳۳ سالمه و واقعا سالها اینجا برای شغل و شرایطم زحمت کشیدم. الان نمیتونم برم جای جدید و شرایط جدید ...

همه میگن 

اونجا هم سختی ولی ارزش داره چون تلاش می‌کنیم چیزی به دست میاری

اینجا به دست نمی‌اری

همه میگن اونجا هم سختی ولی ارزش داره چون تلاش می‌کنیم چیزی به دست میاریاینجا به دست نمی‌اری

من دیگه انگار جونشو ندارم! شاید اگه ۱۷۱۸ ۲۰ سالم بود میرفتم. ولی الان تنها نیستم، علاوه بر وابستگی خودم به خانواد‌م، همسر دارم که اونم وابستگیاشو داره، بچه دارم که اینجا نیاز داره به بودن پدر و مادربزرگش و فامیل. دل کوچیکش به دیدن اونا خوشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه من تصمیم گرفتم هیچوقت نرم یبار تا ۱۰ روز مونده به رفتنم ویتی دانش اموز بودم کنسل کردم همچیو

دیگم فکر نکردم 

نه بخاطر وابستگی 

ترجیح میدم اگه قراره ادم مفیدی باشم برا همینجا باشم

ولی عاشق اینم که برا دوره های کاری برم دراینده ی دور

من شرایطشو دارم و دارم کارهامو میکنم که برم ...

خیلی سخته ولی میارزه

در ضمن من میرم که استقلال پیدا کنم 

دوست ندارم از جهت مالی عاطفی و ... تا سن بالا به خانواده وابسته بمونم 

همیشه که پدر مادر نیستن 

خواهر برادر هم میرن پر زندگی خودشون 

دوست دارم رو پای خودم باشم 

البته این نظر من هست نظر بقیه کاملا محترمه