2777
2789

پسرم از یه دختر ۱۹ ساله خوشم اومده ، خودمم نوزده سالمه 

سال دیگه میرم دانشگاه اگ خدا بخواد 

رابطمم با دختره فقط مربوط به خانواده میشه 

چکار کنم که یکدفعه یکی نیاد بگه طرف ازدواج کرد و شکست عشقی بخورم؟؟

دختره هم مذهبیه ، هر پسری که دورم میبینم فکر میکنم میخواد بره خواستگاری این ، به همین دلیل با پسرا اشناشون بداخلاقم و بدم میاد ، یعنی خواستم بگم در این حد درگی

ر شدم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوابم میاد یا کسی ام هست که نفهمید

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
خودت ۱۹ سالته پسرتم ۱۹ سالته 😅😅🫤🫤🫤

داره میگـ پسر هستم و از یه دختر۱۹ساله خوشم اومده

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

اگ بخوادت تاسن ازدواجت منتظرت میمونه درضمن نشون بده ک دوسش داری اما سنت خیلی کمه براعشق و عاشقی چون ممکن تو سن ۲۲ ۲۳سالگی ازسرت بیفته

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

اصولا دخترا از توجه خوششون میاد نه اینکه هی پشت سرش راه بیفتی و کنه بشی!!

بهش توجه کن، ببین چیکار میکنه، سعی کن یکم نزدیکش باشی اخلاقش بیاد دستت اگه شرایط بود توسط یه واسطه اقدام کن...