2777
2789
عنوان

واقعا خرابا شانس دارن 😢

398 بازدید | 23 پست

پسرداییم چندساله عاشق یه دخترس خود پسرداییم خوشگل و پولداره بعد دختره اصلا خوشگل نیست و خیلی معمولیه .چندین بارم به پسرداییم خیانت کرده یود.پسر داییم تو دوران دوستی همش براش طلا ایفون و...می‌خرید و خیلی خرجش میکرد.چندباری بهم زدن و آخر نامزد کردن واسه تولد دختره میخواست ماشین ۲۰۶ بگیره که فهمید دختره خیانت کرده ، تو دوره ای که با پسرداییم کات کرده بود با یه پسر دیگه آشنا شده بود که پسرداییم باز آشتی کرد بعد نامزدیشم باز هنوز با اون یکی پسره بود .

واقعا خرابا شانس دارن 

تمام این جریاناتو پسر داییتون گفته ا کجا فهمیدین؟

اگه اون گفته همچین شانسیم نداره ی همسر دهن لق داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

این جمله قدیمی نخواهد شد 😂 

ولی آره منم دیدم کسایی که بویی از تعهد نبردن خیلیاشون خوشبخت ترن 

شاید چون اینقدر تعهد ندارن که مردا میترسن که از دستشون بدن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شانس نداره گیر یه آدم خر افتاده ببخشید البته

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تمام این جریاناتو پسر داییتون گفته ا کجا فهمیدین؟اگه اون گفته همچین شانسیم نداره ی همسر دهن لق داره

حدسیاتشه چون رو پسر دایی کراش بوده😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تمام این جریاناتو پسر داییتون گفته ا کجا فهمیدین؟اگه اون گفته همچین شانسیم نداره ی همسر دهن لق داره

پسر داییم با داداشم خیلی صمیمیه به اون گفته .

همسر نیستن که تازه نامزد کرده بودن .قبل همینا هم میدونستیم دختره همش بهش خیانت میکنه

حدسیاتشه چون رو پسر دایی کراش بوده😂

😂

این ماجراها اگه پسر عاشقش بووده ک نباید میرسید ب گوش دخترای فامیل

مگه اینکه خاله زنک و دهن لق باشه ک اونم دیکه اسمش شانس نیست ...تاوان خیانته🤦‍♀️😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خرابا شانس ندارند ساده لوها میره تو پاچشون

موندم پسر داییت با این مغز معیوبش این همه پول از کجا بدست آورده 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
این جمله قدیمی نخواهد شد 😂 ولی آره منم دیدم کسایی که بویی از تعهد نبردن خیلیاشون خوشبخت ترن شاید چو ...

من یه دوستی دارو که 2 بار جداشده همسرش سومیه 

هر چی بخواد هر کاری کنه براش فراهمه 

با اینکه شوهرش وضع متوسطی و روبه پایینی داره

اما بر اینکه از اینم جدانشه همه خواسته هاشو انجام میده 

شما راست گفتین عزیزم 

ماهایی که کم توقع بودیم و قانع شوهرامون ترس از دست دادنمون روهم ندارن

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
خیلی بیشعوری چرا باید رو اون چلمنگ کراش باشم

بالاخره چلمنگه یا خوشگل و پولدار؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی