2777
2789
عنوان

یعنی قدیما هم اینقدر روحیه ادم تو زایمان بهم میریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 17 پست

افسردگی بعد زایمان گرفتی  عصبی بودنت عادیه 

منم گاهی وحشی میشم افسردگی دارم و باردارم هستم یهو از یه ادم اروم تبدیل به هیولای وحشتناکی میشم 

مخصوصا برای بچه طفل معصومم بعد که به خودم میام میفهمم چقدر خشن و دور از عقل بود رفتارم🥲🥲🥲

افرین منم ادما برام بی اهمیت تر شدنسر بچه اول اینقدر شیر دادن برام مهم بوددد الان خودمو اذیت نمیکنم ...

منم حساسیت زیادی روی بچم به خرج دادم الان از درد کمر خم و راست نمیتونم بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز زاییدن که بود چرا اینقدر زوار من با دو‌بچه در رفت اخه

میفهمم کاملا درک میکنم منم با یه بچه کلا بدنم نابود شده، اوایل افسردگی هم گرفته بودم ولی کنترلش کردم 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد