2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183680 بازدید | 1283 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیکاتو خوندم 

فکر نمیکنم فعلا بتونی به وابستگیت غلبه کنی 

اون تاپیکی که با سیم ازارت میده و‌میزنه رو‌ دیدم خیلی حالم بد شد

تروخدا حداقل فعلا بچه دار نشو ، همه بدبختیت بیشتر میشه

خوشحالم که شما در نهایت قوی شدی 💪 ولی ما دیگه تباه شدیم تموم شدیم بس که دیگران بهمون ظلم و بدی و دش ...

دقیقا میفهمم چی میگی ماهم درست همینطوریم همیشه باخواهرم جمع میشدیم میگفتیم چرابقیه مارو اذیت میکنن چرامسخرمون میکنن ده روز ده روز خونمون اتراق میکردن ولی عروسی بچشون مارودعوت نمیکردن 

ماها ازبس ساده ایم باهمه مهربونیم یه جوری توااضع میکردیم انگار طرفمون امامزادست باید جلوبقیه ادم خیلی عزت احترام خودشوحفظ کنه زود و زیاد خودمونی نشه تا یکی ازحدخودش فراتررفت یا شوخی بیجا کرد شده حتی بااخم طرفو بنشونه سرجاش میدونی چی میگم باید الویت رو بعداین خودت قراربدی 

دعای توسل بخون زیارت عاشورا ۵۰ ایه قران هرروز بخون خدا یه جوری نجاتتون میده بقیه حسر تتون میخورن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بخدا از اونجا داشتیم برمیگشتیم خواهر و مادرش میخواستن تخم مرغ بخورن

والا مادرش چه فکری کرده برا شام سوپ خالی پخته

سوپ که غذا نیست اونم ساعت۷

شبا طولانیه آدم گشتش میشه خووووو

درمورد شوهرتم باهاش حرف نزن و واگذارش کن بخدا

وقتی هم خوابید برو لقمه نون پنیری جیزی بخور ته دلت و بگیره از خدا میخوام زندگیت پر از آرامش بشه و همسرت واقعا بفهمه چقد اشتباه کرده و ازت معذرت خواهی کنه و همیشه مث انسان رفتار کنه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اره یه هفته پیش رفت مشهد الانم آواره هست خونه یکی دیگه چندشب اول همش خوابشو میدیدم

خدایی دیگه رو نده به هیچچچکس حتی بدون دعوت هیچکس نیاد خونت

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من با اینکه هیکلم درشته زورم نمیرسه بزنمش شماها چجوری زورتون به مرد میرسه که بزنید؟ 

لطفا به من هم آموزش بدید

البته شوهرم دست بزن نداره ولی من دلم می خواد یه وقتا که حرصم رو در میاره بزنمش