2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183580 بازدید | 1283 پست
اخی جانمیادمه باهم حامله بودیم

عزیزم 🤩 نی نی تو چند وقت شده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

گفتن با گفتن فرق داره

منم چاق بودم همسرم بهم با محبت گفت خوشم نمیاد چاق باشی برای سلامتیت هم بده 

باشگاه ثبت نامم کرد تشویق کرد هر جام کم اوردم سرزنشم نکرد

۱۶ کیلو وزن کم کردم

قرار نیست وحشی بازی در بیاره که

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بهش بگو همینی که هست

میخای بخواه نمیخوای هریییییی

والابه خدا بدن خودت یکی دیگه فضول میشه

انگاری خودشون عالی هستن

پشمکای دوزاری🤣

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

آره ولی همسر ایشونم میتونه با یه لحن قشنگتر بیانش کنه و تشویقش کنه

کمکش کنه سالم زندگی کنه چیزای سالم بخوره بره باشگاه بهش انگیزه بده پایه باشه

نه اینکه بخاطر اضافه وزن بهش احساس شرم و نقص بده و مثل وحشیا بیفته به جونش و تحقیرش کنه!! 

دائم الخسته‌.

نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

خب بهش بگو مردک الاغ چه جوری وزن کم کنم

بلانسبت الاغ

لجم دراومد نصفه شبی

بوی تخم مرغ پیچید تو دماغم الانه که بالا بیارم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.