:خیلی از شوهرم ناراحتم دیروز میخاست با دوسنش بره گیم نت ۲_۳ ساعت نزاشتم سر اون لج کرد یکم بگو مگو کردیم بعدش دیگ من صحبت نکردم باهاش گفت انقدر بهم گیر میدی دلم میخاد صبح تا شب برم سرکار خونه نیام خیلی دلم شکست جمع کردم گفت ببر منو خونه بابام نبرد اما از دیشب ن من باهاش صحبت میکنم ن اون خیلی در حد کارهای خونه و خرید دیشب من ازش جدا خابیدم امشبم اون رفت تو اتاق خابید من با بچم تو پذیرایی موندیم هر شبم تو پذیرایی میخابیدیم ۳تایی خیلی عجیبه برام رفتارش تا الان قهری نداشتیم ک ۲ روز بکشه و احساس میکنم با اومدن بچه دوستداشتنش خیلی کمرنگ شده حالم بده واقعا حس میکنم عین قبل بهم توجه نمیکنه قبلا خیلی بغلم میکردم حواسش بیشتر بهم بود
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره