2777
2789
عنوان

خانما مکمل چی میخورید❓هر زنی نیاز داره به مولتی ویتامین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست

دکترم برام اینارو نوشته 

ویتامین دی

یونی بن 

اکتی ومن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوپتی وومن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من فقط یه مکمل آهن دارم میخورم فرو_دین قبلا تمام مکملای پوست و مو رو تقریبا امتحان کردم هیچ کدوم به ...

فرودین هم خوبه اما با تجربه ای که از قرص پرگناکر داشتم انتظازم رفته بالا

پوستم عالی شده بود پر انرژی بودم موهام یه نخ هم نمیریخت

فرودین هم خوبه اما با تجربه ای که از قرص پرگناکر داشتم انتظازم رفته بالاپوستم عالی شده بود پر انرژی ...

چه خوب من اینو امتحان نکردم بخرم حتما🤔

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

مولتی ویتامین sky Wo men میخورم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
پرگناکر چ تاثیری داشت روت شاید بدنت نیاز داره خب بخر دوباره بخور

ببین اصن رو دستش نبودا

پوستم عالی شده بود

حتی منافذ داشتم خیلیییی کمتر شد

ریزش مو حتی یه نخ هم نداشتم

انرژیم بالا بود

خب میگن واسه غیر باردارا خوب نیست

ببین اصن رو دستش نبوداپوستم عالی شده بودحتی منافذ داشتم خیلیییی کمتر شدریزش مو حتی یه نخ هم نداشتمان ...

ازپرکناکر نبوده عزیزم منم خوردم به من برای اقدام داد دکتر اون موقع

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست