2777
2789
عنوان

گوریل شدم چجوری لاغر شم

337 بازدید | 43 پست

قدم ۱۷۳ وزنم ۷۶

نسبت به سنم خیلی زیاده

بعد چربیا پخش شده یعنی بیشتر توی ران و پهلو و شکم

ولی مثلا تو باز و ساق پا و پشت گردنمم هست چربی

چجوری اینارو اب کنم

بعد خیلی میوه میخورم من

نون خیلی میخورم ینی مثلا حوصلم سر میره میرم نون میخورم یا میوه میخورم یا تخمه

هله هوله رو حذف کردم

غذاهم زیاد نمیخورم

فقط ریزه خواری خیلی دارم

پیاده روی چون هوا سرده ۱ ساعت تو خونه اتجام میدم

دوچرخه ثابتم میزنم

ورزش فول بادی از برنامه گوشی انجام میدم

چیکار کنم تا عید نمیشه لاغر شم؟

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

آره بابا رژیم بگیرم زودی لاغر میشی...حذف کن قند رو تخمه هم چربیش بالاست میوه هم قند زیادی داره درسته طبیعیه اما خب بازم قنده...در روزی سه تا میوه دیگه حداکثرشه 

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنت حیلی کمه، حتما حتما فقط زیر نظر متخصص تغذیه رژیم‌بگیر

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

حذف کامل قند و شکر و فست فود ولی به هیچ عنوان تقلب نکنی ببین چه تاثیری داره دعام کن راستی روز یه لیوان چای سبز بخوره معرکست تو دو ماه اینارو انجام بده شبام کمتر برنج بخور اگه جواب نداد

آره بابا رژیم بگیرم زودی لاغر میشی...حذف کن قند رو تخمه هم چربیش بالاست میوه هم قند زیادی داره درسته ...

چجوری وسوسه نشم نخورم

مثلا یه کف دست صبحونه نون میخورم

تا ناهار هیچی نمیخورم ناحار حدود ۷ ۸ قاشق یا کمتر برنجه

شام اصلا برنج نداریم خونمون

ولی در فاصله نهار تا شام ریزه خواری دارم

چجوری وسوسه نشم نخورم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
حذف کامل قند و شکر و فست فود ولی به هیچ عنوان تقلب نکنی ببین چه تاثیری داره دعام کن راستی روز یه لیو ...

بخدا همشونو میدونم چجوری تقلب نکنم وسوسه نشم

بخدا عذاب وجدان میگیرم

ارادم کمه

من 55بودم 

چهارماهه باشگاه میرم تازه شدم52 

آنقدر درگیری دارم باوزنم 

تازه ما توی طول روز فقط ناهار میخوریم اونم بسیاااارکم،برنجم کلا نمی‌خوریم 

وزن بالا رفتنش رااااحت و پایین اومدنش مزخررررف

آره بابا رژیم بگیرم زودی لاغر میشی...حذف کن قند رو تخمه هم چربیش بالاست میوه هم قند زیادی داره درسته ...

عزیزممم تو حس ششمی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم