2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها گیر دادن ب رسممم اونی ک نمیشه گفتش

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 32 پست
سالم بودن رو قطرات خون تایید نمیکننچ رابطه های نادرستی که با رعایت نکات انجام میشه تا فرد ب اصطلاح ب ...

من منظورم خود دستمال نیست میبینم تو نی نی سایت عادی میدونن میگن توهین به زن اگه اینحور زنا کاری باهر غریبه نری نابودی روان زن نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من منظورم اینه مثلا میگن طرف رسم دستمال داره برا بعضی ها عجیبه خوب هرکسی قانون خودشو دارع

رسمی که ی مشت پیر خرفت بی عقل ساختن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

مسائل شخصی زوج ها به احد الناسی ربط نداره 

زن و مرد توافق میکنن به تفاهم میرسن 

حالا کی چیکار کرده  یا نکرده فقط به خودشون دو تا ربط داره 

خودشون بدونن کافیه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
من منظورم خود دستمال نیست میبینم تو نی نی سایت عادی میدونن میگن توهین به زن اگه اینحور زنا کاری باهر ...

الان جورجینا دوس دختر رونالدو زنا ک هیچ ، بچه هم داره اونم ۴ تا 

مشکل روحی روان؟ 

این حرفهای مفت رواز ی مشت خرفت قبول نکن 

یکم ب جهان اطرافت نگاه کن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

خانوما ما در جایگاهی نیستیم برای بقیه تعیین تکلیف کنیم

یه عده دوست دارن با نشون دادن دستمال به همه ثابت کنن که ارههههه ما خوبیم و فلان

یسری هام دوست دارن بین خودشو شوهرش بمونه 

به نظرات هم احترام بذارین

خودمم با احترام نه موافقم نه مخالف هرکسی عقیده خودش رو داره منه نوعی نمیتونم چون این رسمو دوس ندارم بی احترامی کنم پس در کمال احترام میگم من این رسم رو اجرا نکردم و هیچوقتم ازم خواسته نشد

متاهل🧸

الان جورجینا دوس دختر رونالدو زنا ک هیچ ، بچه هم داره اونم ۴ تا مشکل روحی روان؟ این حرفهای مفت رواز ...

ایشون کشورش ازاد هست و قانون عرف کشورش اینه عرف جز یکی از سندیات قانونی هر کشوری محسوب میشه

ایشون کشورش ازاد هست و قانون عرف کشورش اینه عرف جز یکی از سندیات قانونی هر کشوری محسوب میشه

مشکل روان ربطی ب قانون نداره

من منظورم خود دستمال نیست میبینم تو نی نی سایت عادی میدونن میگن توهین به زن اگه اینحور زنا کاری باهر ...

توهین که هست

از این جهت که مرد رو اینطوری آزمایش نمیکنن ولی زن رو چرا.

اگه بده و نشونه‌ی ناسالم بودن باید برای هر دو جنس باشه.

ضمنا هر کسی ممکنه قبل ازدواج روابط دیگه ای داشته باشه ، حالا یا با رابطه جنسی یا بدون اون و کاملا هم حق داره

اینکه بخوای امتحانش کنی ببینی آکبنده یا نه مثل خرید کالا میمونه 

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

مشکل روان ربطی ب قانون نداره

در هرصورت ازادگی زیاد اونم ب این نوع ب روان روح جسم زن لطمه میزنه چون زن ضریف شکننده هست ووقتی آزادی دراین حد ب مرد غریبه بده اولین کس خودش ضربه میخوره

عزیز شاید طرف رابطه داشته با هزار نفر ولی باکرگیش رو حفظ کرده با دستمال چی میخواد مشخص بشه گل من؟!

میگم من کلی میگم من منظورم خود زنانگی طرف هست ک مواظبش باشه من کاری ب دستمال ندارم