2777
2789

امروز قسمت یک رو دیدم

بد نبود

باید دید چی میشه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ازین ژانر فیلما خوشم نمیاد امشب قسمت اولشو‌ دیدم کلا دپرس شدم

جای دپرسش مونده هنوز

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
جریانش چی بود

چنتا دختر پسر که هم محله ای بودن 

دو تا اکیپ

یه اکیپ سه تا پسر

اونیکی ۶ نفر بودن و دوتاشونم دختر،،وحید جز این اکیپ سه نفره اکسش میشه الناز حبیبی که یکی از اون دختراس

بعد همه با اتوبوس میرن تور کویر شبشم میمونن اونجا با یه عالمه جریان

فرداش دعواشون شد تو راه رل دختره با همین وحید که اکسش با هم مشکل داشتن از قبل بعد دیگه وحید یچیزی گف تو گوش رل دختره عصابانیش کرد اونم گرفت زدش بعد با لگد زد بهش پرت شد جلو یه ماشین مرد 

دیگه تموم شد ولی قسمت دومشو ندیدم هنوز

امروز برقم،،کاملا رفته:(

چنتا دختر پسر که هم محله ای بودن دو تا اکیپیه اکیپ سه تا پسراونیکی ۶ نفر بودن و دوتاشونم دختر،،وحید ...

بهش گفت باهاش رابطه داشتم البته اینونشنیدم اما از حرفای بعدش میشد اینوفهمید

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔