2777
2789

همش به این فک میکنم مهاجرت کنم برم که نه ببینمشون نه هیچی 

یه پسری بود که عاشقش بودم همسایمون بود یعنی من از خوشگلی این هر چی بگم کم گفتم خدا شاهده از عروسک خوشگلتر بود چشاش رنگی خیلی درشت مژه های خیلی پر ابروی هشتی مشکی پر دماغ عروسکی سربالا خدای لبای غنچه پر صورتی پوست گندمی مایل به سفید صورت گرد 

الان ازدواج کرده من مدت ها بود میخواستمش همیشه تو پیجش بودم 

بعد ازدواجش فهمیدم که چن بار از من خواستگاری کرده و خانوادم رد کردن من با این حسرت نشسته بر دل چه کنم

من تنها یه گوشه غریب مدام در حال گریم

زنش که از من 2سال کوچک تره در حال عشق و حال و رابطه

آخ به خدا باور نمی‌کنین فک میکنم به رابطشون هر لحظه قلبم تیر می‌کشه 

کاش دختر سیاه بختی مثل من بمیره

شت://

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا بهترین قسمت و زندگی رو خواهی داشت. غصه نخور.

چه تضمینی هست اگه باهاش ازدواج می‌کردی زندگی خوبی داشتی؟ مطمئن باش خدا برای بنده‌هاش بد نمی‌خواد.

من  از صمیم قلب براتون دعا می‌کنم 🙏

(حالا یه چیز کوچولو بگم بخندی ، چنان از خوشگلی و زیبایی و چشم و ابروی طرف تعریف کردی که خدا شاهده تا آخرای تاپیک فک کردم طرف دختره!☺️ زمونه عوض شده! اگه حافظ این دوره زندگی میکرد نمی‌تونست برای چشم و ابروی یارش حتی یه بیت شعر بگه!😂 شاد باشی 🙏)

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

ایشالا بهترین قسمت و زندگی رو خواهی داشت. غصه نخور.چه تضمینی هست اگه باهاش ازدواج می‌کردی زندگی خوبی ...

یعنی چرا نمی تونست یه بیت شعر بگه

دختر به خدا من اصلا دختر به خوشگلی این ندیدم

یعنی چرا نمی تونست یه بیت شعر بگهدختر به خدا من اصلا دختر به خوشگلی این ندیدم

خب آخه اکثر شعرای حافظ تعریف و تمجید و ستایش چشم و ابرو خال یاره! اما الان ظاهرا از پسرا تعریف میکنن!☺️

خب ببخشیدا خوشگلی پسر دقیقا به چه دردی میخوره؟ مرد باید خوش‌تیپ و جذاب باشه ، نه خوشگل و ناز ! البته ممکنه الان نظر شما مخالف نظر من باشه اما قول میدم چند سال بعد نظرتون عوض میشه!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️