2777
2789
عنوان

شلخته ام کمک

565 بازدید | 31 پست

من خیلی شلخته ام واقعا آدم نامرتبی هستم 

اتاقمو تمیز نمیکنم خیلی مدام نامرتب موهام بعضی وقتا یه روز درمیون یا حتی دو روز درمیون شونه میکنم 

معذرت میخام اینو میگم ولی وقتی میرم سرویس بعدش از دستمال استفاده نمیکنم

تنها رسیدگیم اینه یه روز درمیون میرم حموم و هرروز مسواک میزنم

چیکار کنم بهتر بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینجوریم 

شلخته گی از IQ بالا یا کم خونی زیاد به وجود میاد ولی خب اینکه دستمال استفاده نمیکنی ربطی نداره دیگه بشوری کافیه دیگه

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منم اینجوریم شلخته گی از IQ بالا یا کم خونی زیاد به وجود میاد ولی خب اینکه دستمال استفاده نمیکنی ربط ...

😂❤️مرسی روحیه

ولی آخه همه اطرافیانم استفاده میکنند نمیدونم والا 

ولی شنیدم استفاده نکردنش عفونت میاره واقعا باید چ کرد

نباید بزاری خیس و مرطوب بمونه 

حالا یا با دستماله پارچه ای خشک کنی ..

یا لباس گشاد بپوشی در معرض هوا باشه 

لطفا لایک نکنید❤

😂❤️مرسی روحیهولی آخه همه اطرافیانم استفاده میکنند نمیدونم والا

نه بابا منم استفاده نمیکنم ببین زنده ام😁💔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

دختر خاله من اینطوری بود البته بلا نسبت شما ببخشید ،وای وقتی در کمدش باز میشد بووووووی تعفن میومد ..چون مامانش بهش یاد نداده بود،از ترس مادرش نوار بهداشتیاشو تو کمد قایم میکرد وای از بوویی که میومد نگم براتون ،نگو دختره پریود شده به مادرش نگفته ، همین یه دختر بود  الان که بزرگتر شده عاقل شده خیلی مرتب شده ،حس میکنم افسردگی داشت ،شایدم بخاطر وزن بالاش بود ،عدم اعتماد بنفس هم تا دلت بخاد داشت شلختگی بر میگرده به روح و روان ادم ذهن شلخنه  فرد شلخته تر 

البته برعکسشم هست  مثلا خودم هر چقد ذهنم به هم ریخته تر باشه بیشتر به اطرافم رسیدگی میکنم تا اون خلا ذهنیم پر بشه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿